Få 3 tilbud på et implantat
Ønsker du at finde den bedste pris på et implantat? Udfyld skemaet og modtag gratis og uforpligtende en tid til en tandlæge nær dig.

Hvad ønsker du at få tilbud på *


Hvornår ønsker du behandlingen foretaget *Dine oplysninger *
Trustpilot

Trustpilot - Middel score

Trustscore 3.6 / 299 anmeldelser

DR
DR PENGEMAGASINET
Metroxpress
Politiken
TV2

Derfor skal du finde en tandlæge gennem Tandbud.dk

Danmarks største tandlægeportal

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at finde den helt rigtige tandlæge, som passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores stærke og brede netværk af tandlæger sikrer, at vi altid kan finde kvalificerede og relevante tandlæger, som lever op til dine behov og præferencer.

Få en skarp pris

Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Vi skaber gennemsigtighed i tandlægebranchen, og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige tandlæge.

Ingen risiko

Det er gratis og uforpligtende

Tandbud.dk er en gratis formidlingstjeneste. Dette betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af de 3 tilbud, som du modtager gennem os.

Krav til tandklinikker

Tandbud.dk stiller følgende krav til tandklinikker.

Dansk virksomhed

Din virksomhed skal være registreret i Danmark.

Kontakt af patienter

Du skal kunne kontakte patienter indenfor 24 timer på hverdage.

Overholder aftaler

Du forstår at indgå og overholde aftaler med dine patienter.

Prisgaranti

Du skal garantere at patienten får den bedste behandling til den bedste pris.

Tandbud Implantat


Et implantat er en kunstig rod, fremstillet af titanium, som indsættes i kæbeknoglen. I løbet af et par måneder vil implantatet vokse sig helt fast. Det har form som en skrue og måler typisk 8-16mm i længden og 3-5mm i bredden, men derudover findes de i mange forskellige typer og fabrikater. Et tandimplantat er det tætteste på, du kommer en rigtig tand.

En fordel ved implantatbehandling er, at implantatet går ind og erstatter den eller de mistede tænder i munden på patienten, så det ser helt naturligt ud igen. Implantatet involverer ikke andre tænder i munden, som f.eks. en traditionel bro, hvor det kræver beslibning af nabotænder. Desuden er implantatbehandling en blivende løsning fremfor f.eks. proteser, hvorfor ældre mennesker slipper for en række problemer forbundet med gummen. Implantater kan danne basis for en fuldstændig restaurering af tandsættet således, at broer og proteser kan påsættes implantatet. Forud for behandlingen vil tandlægen foretage en grundig individuel undersøgelse af dit tandsæt. Her tages en panorama- eller 3D-scanning, som behandlingen baseres på.

Implantater er en mere skånsom behandling på en lang række løsninger, som tidligere involverede nabotænderne, dog er det en omfattende og tidskrævende behandling.


  • Under lokalbedøvelse indsættes implantatet

  • Det er smertefrit

  • I løbet af et halvt år vil implantatet vokse sig fast i kæbeknoglen

  • Abutment indsættes og der tages aftryk til protese eller krone

  • Indsættelse af protese, bro eller kroneDental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik