Få 3 tilbud på en knogleopbygning
Ønsker du at finde den bedste pris på en knogleopbygning? Udfyld skemaet og modtag gratis og uforpligtende en tid til en tandlæge nær dig.

Hvad ønsker du at få tilbud på *


Hvornår ønsker du behandlingen foretaget *Dine oplysninger *
Trustpilot

Trustpilot - Middel score

Trustscore 3.6 / 299 anmeldelser

DR
DR PENGEMAGASINET
Metroxpress
Politiken
TV2

Derfor skal du finde en tandlæge gennem Tandbud.dk

Danmarks største tandlægeportal

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at finde den helt rigtige tandlæge, som passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores stærke og brede netværk af tandlæger sikrer, at vi altid kan finde kvalificerede og relevante tandlæger, som lever op til dine behov og præferencer.

Få en skarp pris

Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Vi skaber gennemsigtighed i tandlægebranchen, og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige tandlæge.

Ingen risiko

Det er gratis og uforpligtende

Tandbud.dk er en gratis formidlingstjeneste. Dette betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af de 3 tilbud, som du modtager gennem os.

Krav til tandklinikker

Tandbud.dk stiller følgende krav til tandklinikker.

Dansk virksomhed

Din virksomhed skal være registreret i Danmark.

Kontakt af patienter

Du skal kunne kontakte patienter indenfor 24 timer på hverdage.

Overholder aftaler

Du forstår at indgå og overholde aftaler med dine patienter.

Prisgaranti

Du skal garantere at patienten får den bedste behandling til den bedste pris.

Tandbud Knogleopbygning

Et implantat er en kunstig rod fremstillet af titanium, som indsættes i kæbeknoglen, hvor det i løbet af nogle måneder vokser helt fast. Implantat er det tætteste, man kommer på en naturlig tand. Kæbeknoglen kan forsvinde som følge af tandsygdomme, paradentose, langvarig brug af proteser, traume, eller hvis der er gået lang tid siden, at tanden er trukket ud. Hvis knoglen er svækket, helt eller delvist mangler, er det nødvendigt at bygge knoglen op ved:

  • Et transplantat af patientens egen knogle

  • Kunstig knogle

  • Eller en kombination af begge

Et transplantat af patientens egen knogle har den fordel, at det aktivt kan stimulere knogleheling. I de fleste tilfælde udtager tandlægen knogle fra den bagerste del af patientens underkæbe. Det udtagne stykke skrues enten direkte fast eller mølles forinden, og indsættes det ønskede sted. Almindeligvis heler knoglen 4-6 måneder efter, og i denne periode har patientens egen knogle integreret sig med den indsatte del og stabiliseret denne. Kæbeknoglen er nu klar til at få indsat det ønskede antal implantater.

Hvis patientens egen knogle ikke er tilstrækkelig stærk, vil tandlægen i et bestemt omfang benytte knogleerstatningsmaterialer, altså kunstig knogle, til knogleopbygningen.

Operationen foregår under sterile forhold og er smertefri. Patienten er oftest kun lokalbedøvet og kan følge med i hele behandlingen. Dagene efter vil patienten typisk føle ømhed og hævelse, som langsomt forsvinder igen.

Sinusløft
Bihulen (sinus) er lokaliseret lige over overkæbens kindtænder og består af et hulrum omgivet at et tyndt lag knogle. Skal der indsættes implantater i overkæbens kindtandsområde, er der ofte ikke nok knogle til at hele implantatet kan sidde ordentligt fast. Kirurgisk løftes slimhinden forsigtigt op i kæbehulen samtidigt med, at der ilægges knogle under den løftede slimhinde. Herved opnås et tilstrækkeligt tykt nok lag til at indsætte implantater i området.


Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik