Få 3 tilbud på en paradentose
Ønsker du at finde den bedste pris på en paradentose? Udfyld skemaet og modtag gratis og uforpligtende en tid til en tandlæge nær dig.

Hvad ønsker du at få tilbud på *


Hvornår ønsker du behandlingen foretaget *Dine oplysninger *
Trustpilot

Trustpilot - Middel score

Trustscore 3.6 / 299 anmeldelser

DR
DR PENGEMAGASINET
Metroxpress
Politiken
TV2

Derfor skal du finde en tandlæge gennem Tandbud.dk

Danmarks største tandlægeportal

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at finde den helt rigtige tandlæge, som passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores stærke og brede netværk af tandlæger sikrer, at vi altid kan finde kvalificerede og relevante tandlæger, som lever op til dine behov og præferencer.

Få en skarp pris

Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Vi skaber gennemsigtighed i tandlægebranchen, og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige tandlæge.

Ingen risiko

Det er gratis og uforpligtende

Tandbud.dk er en gratis formidlingstjeneste. Dette betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af de 3 tilbud, som du modtager gennem os.

Krav til tandklinikker

Tandbud.dk stiller følgende krav til tandklinikker.

Dansk virksomhed

Din virksomhed skal være registreret i Danmark.

Kontakt af patienter

Du skal kunne kontakte patienter indenfor 24 timer på hverdage.

Overholder aftaler

Du forstår at indgå og overholde aftaler med dine patienter.

Prisgaranti

Du skal garantere at patienten får den bedste behandling til den bedste pris.

Tandbud Paradentose

Paradentose er en betændelsestilstand i tænders omkringliggende støttevæv. Støttevævet omfatter knogle, tandkød og paradentale støttevævsfibre. Betændelsestilstanden medfører, at støttefibrene langsomt forsvinder i takt med at knoglen nedbrydes, så tanden har mindre og mindre fæste. Forbliver tilstanden ubehandlet, vil alle tænder én efter én falde ud.

Hvordan opstår Paradentose og hvorfor?


Når der ikke opretholdes sund mundhygiejne, vil bakterier samles langs tandkødsranden og skabe en betændelsestilstand (gingivitis = tandkødsbetændelse). Bliver tilstanden ikke ændret, udvikles paradentose. De første symptomer for paradentose optræder først, når sygdomsbilledet er af mere omfattende grad. Ved tandkødsbetændelse bliver ånden værre og værre, tandkødet mere rødt, hævet, ømt og det bløder, når der børstes tænder. Når tilstanden udvikles til paradentose, sker der et fæstetab, altså der dannes dybere og dybere tandkødslommer (pocher) omkring tanden. Dette fæstetab kan aldrig gendannes.

I dag har ca. 12 % af befolkning paradentose, hvorfor det er nødvendigt med regelmæssig tandlægekonsultation for løbende at have et fornuftigt overblik over mundens tilstand.

Behandling af paradentose


Tidligt stadie
I enkelte tilfælde, hvor sygdommen befinder sig på et tidligt stadie, vil behandlingen fokusere på en grundig vejledning og instruktion af patienten i opretholdelse af god mundhygiejne. Det vil ofte være nok med en tandrensning, hvor plak og tandsten fjernes, så det bliver vanskeligere for bakterier at fæstne på tand og tandkød.

Vanskeligere stadie
Er tilstanden vanskeligere med langt dybere tandkødslommer og udtalt fæstetab for tænder i kæbeknoglen, er det nødvendigt med mindre operationer for at genskabe normale og sunde forhold i munden. Tandlægen skærer en del af tandkødslommen fra og foretager de nødvendige udrensninger, så der genskabes normale forhold. Operationen foregår under lokalbedøvelse og er smertefrit. Fremadrettet betyder behandlingen, at det er muligt for patient og tandlæge at holde rent området rent. 1-2 uger efter er tandkødet helet igen.

Andre årsager til paradentose
Du kan være genetisk disponeret for paradentose. Hvis en eller begge dine forældre har paradentose, vil du have øget risiko for at få sygdommen.

Diabetes (sukkersyge) patienter har en øget risiko for at udvikle sygdommen, fordi insulinreguleringen er defekt, og det har en negativ indvirkning på kroppens eget immunforsvar.

Tobaksrygning har en øget risiko for at udvikle sygdommen, fordi nikotinen formindsker blodtilførslen til tænder, tandkød og slimhinder og derved svækker immunsystemet. Derved nedsættes helingen af områderne også. Altså følger sygdomsudviklingen tobaksforbruget. Stopper du med at ryge, kan du opleve markante forbedringer i behandlingsresultatet, fordi sygdomsudvikling vil kunne standses.

Prisen på en paradentosebehandling er delt op i to dele. Den ene del er grundydelsen og kan bestå af "almen parodontal behandling" eller "udvidet parodontal behandling". Den anden del er tandrodsrensningen, hvor tænder med lommer på 5 mm eller derover behandles. Det vil sige, afhængig af hvor mange tænder, der er aktiv paradentose på, vil prisen på en paradentosebehandling variere derefter.


Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik