Få 3 tilbud på en plastfyldning
Ønsker du at finde den bedste pris på en plastfyldning? Udfyld skemaet og modtag gratis og uforpligtende en tid til en tandlæge nær dig.

Hvad ønsker du at få tilbud på *


Hvornår ønsker du behandlingen foretaget *Dine oplysninger *
Trustpilot

Trustpilot - Middel score

Trustscore 3.6 / 299 anmeldelser

DR
DR PENGEMAGASINET
Metroxpress
Politiken
TV2

Derfor skal du finde en tandlæge gennem Tandbud.dk

Danmarks største tandlægeportal

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at finde den helt rigtige tandlæge, som passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores stærke og brede netværk af tandlæger sikrer, at vi altid kan finde kvalificerede og relevante tandlæger, som lever op til dine behov og præferencer.

Få en skarp pris

Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Vi skaber gennemsigtighed i tandlægebranchen, og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige tandlæge.

Ingen risiko

Det er gratis og uforpligtende

Tandbud.dk er en gratis formidlingstjeneste. Dette betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af de 3 tilbud, som du modtager gennem os.

Krav til tandklinikker

Tandbud.dk stiller følgende krav til tandklinikker.

Dansk virksomhed

Din virksomhed skal være registreret i Danmark.

Kontakt af patienter

Du skal kunne kontakte patienter indenfor 24 timer på hverdage.

Overholder aftaler

Du forstår at indgå og overholde aftaler med dine patienter.

Prisgaranti

Du skal garantere at patienten får den bedste behandling til den bedste pris.

Tandbud Plastfyldning

Man laver fyldninger, når man skal erstatte tandvæv som er gået tabt som følge af caries eller beskadiget på grund af et traume. Der findes mange fyldningsmuligheder, fordi udviklingen i dag muliggør at fremstille materialer af højeste kvalitet. Hvad enten om behovet er baseret på æstetik, holdbarhed eller styrke, er man som patient rigtig godt stillet. I gamle dage benyttede man bly og sølvamalgam som fyldningsmateriale. Bly benyttes ikke længere, og utrolig få tandlæger i Danmark benytter stadigvæk sølv i enkelte særtilfælde.

Plasten som anvendes til plastfyldninger i dag er af ypperste kvalitet. De opfylder alle krav såsom styrke og holdbarhed, som tænderne udsættes for, samtidigt kan plastfyldninger laves i nøjagtig de nuancer, de omgives i, så man ikke kan skelne plastfyldningen fra det resterende tandsæt. Det betyder, at du får et naturligt og flot tandsæt. En plastfyldning kan holde i rigtig mange år, og hvis det kræver, at den skal udskiftes, er det en simpel sag.
En plastfyldning kan limes til tanden, så i en række behandlinger nøjes tandlægen blot at bore i den syge eller defekte tand, og limer plastfyldningen i kaviteten. Plastfyldningen adhærer naturligvis med utrolig høj styrke og har en kvalitativ stabilitet. Ved minimal boring af tand sikres det, at du bibeholder mest mulig sund tandsubstans, f.eks. når du skal have lavet plastfacader.
Materialerne til plastfyldninger er langt mere miljøvenligt end tidligere anvendte materialer. Plasten indeholder hverken tungmetaller eller kviksølv.


Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik