Få 3 tilbud på en tandblegning
Ønsker du at finde den bedste pris på en tandblegning? Udfyld skemaet og modtag gratis og uforpligtende en tid til en tandlæge nær dig.

Hvad ønsker du at få tilbud på *


Hvornår ønsker du behandlingen foretaget *Dine oplysninger *
Trustpilot

Trustpilot - Fremragende score

Trustscore 9.2 / 270 anmeldelser

DR
DR PENGEMAGASINET
Metroxpress
Politiken
TV2

Derfor skal du finde en tandlæge gennem Tandbud.dk

Danmarks største tandlægeportal

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at finde den helt rigtige tandlæge, som passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores stærke og brede netværk af tandlæger sikrer, at vi altid kan finde kvalificerede og relevante tandlæger, som lever op til dine behov og præferencer.

Få en skarp pris

Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Vi skaber gennemsigtighed i tandlægebranchen, og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige tandlæge.

Ingen risiko

Det er gratis og uforpligtende

Tandbud.dk er en gratis formidlingstjeneste. Dette betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af de 3 tilbud, som du modtager gennem os.

Krav til tandklinikker

Tandbud.dk stiller følgende krav til tandklinikker.

Dansk virksomhed

Din virksomhed skal være registreret i Danmark.

Kontakt af patienter

Du skal kunne kontakte patienter indenfor 24 timer på hverdage.

Overholder aftaler

Du forstår at indgå og overholde aftaler med dine patienter.

Prisgaranti

Du skal garantere at patienten får den bedste behandling til den bedste pris.

Tandbud Tandblegning


Tandblegning gør dine tænder hvide ved at fjerne nogle af de organiske farvestoffer, som er trængt ind og sidder i de yderste lag af dine tænder. Man benytter det kemiske produkt, brintoverilte, til at blege tænderne med. Tænderne ser hvidere ud, fordi stoffet opløser og fjerner farvestofferne. En tandblegning holder op til 3 år afhængig af livsstil.

Din tandlæge vil sammen med dig bestemme farven af dit tandsæt, og hvilken tandblegning der er mest egnet til dine tænder, så du får det bedste resultat. Få altid bleget dine tænder hos en tandlæge, og undgå gør-det-selv-produkter du kan købe fra nettet og TV-shop. Får du en klinisk tandblegning (på klinikken), vil du straks se et forbedret resultat. Resultatet af en tandblegning afhænger af, hvor misfarvede dine tænder er før blegningen. Dine slimhinder og tandkød er naturligvis beskyttet under tandblegningen, og det er kun dine tænder, der bliver hvide. Du kan opleve en midlertidig øget følsomhed i dine tænder under - og op til 72 timer efter en tandblegning. I perioden skal du også undgå farverige fødevarer, så dine tænder kan blive mest mulig hvide. Du kan bede din behandler om at påføre dine tænder et sealingsprodukt, som både forsegler dine tænder og fjerner den øget følsomhed ved en tandblegning.

Hjemmetandblegning er en anden mulighed. Her bleger du selv dine tænder derhjemme. Din tandlæge vil altid instruere dig grundigt i, hvordan du skal udføre tandblegningen. Du vil få udleveret alt, hvad du har brug for sammen med en blegeskinne, som er fremstillet nøjagtigt efter dit tandsæt. Blegeskinnen kan du altid bruge på et senere tidspunkt, hvis du ønsker en ny tandblegning. Det anbefales dog, at du tidligst hver 6. måned bleger dine tænder. Hvis du har behov for en tandblegning, så kan du indhente 3 uforpligtende tilbud på blegning af tænder hos Tandbud.dk, hvor du kan spare op til 39% på en blegning. Hvis du ønsker at få bleget tænder til den bedste pris, så tryk på knappen "Få 3 tilbud på en tandblegning". Knappen finder du nederst.

Bivirkninger af tandblegning


Få patienter oplever bivirkninger ved en tandblegning. Nogle oplever overfølsomhed over for varme og kulde, men denne bivirkning varer dog kun i nogle dage og forsvinder igen.

Der er størst risiko for bivirkninger ved hjemmeblegning, da de skinner man køber ofte ikke passer så godt og de udleverede materialer ikke har samme standard som på klinikkerne. For at minimere risikoen for bivirkninger, så er det en god idé at få bleget sine tænder hos en tandlæge, da tandklinikken får fremstillet skinner som passer nøjagtigt til dine tænder.

Der findes utallige internetsider som reklamerer med blegning af tænder til ingen penge. Du skal blot købe deres tandblegningssæt, og så vil du få hvide tænder. Som patient bør du være meget kritisk overfor billige hjemmeblegningssæt, da du meget nemt kan blege for meget og få ekstreme følsomme tænder. Hver gang du bleger dine tænder, forsvinder en lille smule emalje, som aldrig kommer igen. Derfor er der også en lov i Danmark, som har påpeger i hvilken grad, der må bleges på en patient hos en klinik. Oftest er det et given antal nuancer, tandlægen må blege din tænder til. Dette tager hjemmeblegningskit sig ikke af, hvorfor du som patient utrolig nemt kan blege dine tænder kridhvide, men samtidig uden at vide det, volde langt større skade på dine tænder end hensigten er. Naturligvis får du hvidere tænder af at blege dine tænder hjemme, men du kan få utrolig ømme og følsomme tænder, som er langt mere svækket end før hjemmeblegningen. Herefter vil du have langt større mulighed for hurtigere at misfarve dine tænder, da emaljens struktur er svækket, da du har overbleget dine tænder, og så er dine tænder igen gule og misfarvede.
Derfor frarådes gør-det-selv produkter til tandblegning altid. Hjemmeblegning i samråd med en tandlæge, med individuel tilpasset blegeskinne er ganske udmærket og lige så fint som en klinisk blegning. Det anbefales altid, at du taler med tandlægen, før du bleger dine tænder.Følg disse gode råd, så din tandblegning holder længere


For at din tandblegning skal holde længere, så er det en god idé at begrænse indtaget af følgende:


 • Kaffe og te

 • Rødvin

 • Stærkt farvede madvarer som f.eks. rødbede

 • Disse madvarer indeholder farvestoffer, som gør at din tandblegningsholdbarhed bliver kortere, og derfor vil du hurtigere have behov for at få blegnet dine tænder igen. Ved at følge disse råd, så vil du have hvide tænder i længere tid i forhold til hvis du ikke følger disse råd.


  Kan alle få en tandblegning?

  Næsten alle kan i dag få bleget deres tænder, dog frarådes det at få en blegning:

 • Hvis du er under 18 år.

 • Hvis du er gravid.

 • Hvis du har kraftige syre- og slidskader i tænderne.

 • Hvis du har kraftige betændelse i tandkød og tænder.

 • Hvis du ikke er under ovenstående forhold, så kan du få en tandblegning, hvis du ønsker det. Hvis du er under ovenstående forhold, så er det en god idé at tage en snak med en tandlæge, før du får foretaget en tandblegning.


  Før og efter en tandblegning.


  Priser på tandblegning


  Priserne på blegning af tænder er forskellige fra tandlæge til tandlæge. Derfor er det en god idé at sammenligne priserne på en tandblegning hos forskellige tandlæger, så du kan finde en dygtig og prisvenlig tandlæge der kan blege dine tænder.
  Dental House

  Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


  CO2 neutralt website Zeptor

  Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.  89 87 85 65


  info@tandbud.dk

  Skriv til os døgnet rundt.


  Er du tandlæge?

  Få nye, faste patienter i dit nærområde.


  Tilmeld din klinik