Få 3 tilbud på en tandregulering
Ønsker du at finde den bedste pris på en tandregulering? Udfyld skemaet og modtag gratis og uforpligtende en tid til en tandlæge nær dig.

Hvad ønsker du at få tilbud på *


Hvornår ønsker du behandlingen foretaget *Dine oplysninger *
Trustpilot

Trustpilot - Fremragende score

Trustscore 9.2 / 270 anmeldelser

DR
DR PENGEMAGASINET
Metroxpress
Politiken
TV2

Derfor skal du finde en tandlæge gennem Tandbud.dk

Danmarks største tandlægeportal

Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at finde den helt rigtige tandlæge, som passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores stærke og brede netværk af tandlæger sikrer, at vi altid kan finde kvalificerede og relevante tandlæger, som lever op til dine behov og præferencer.

Få en skarp pris

Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Vi skaber gennemsigtighed i tandlægebranchen, og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige tandlæge.

Ingen risiko

Det er gratis og uforpligtende

Tandbud.dk er en gratis formidlingstjeneste. Dette betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af de 3 tilbud, som du modtager gennem os.

Krav til tandklinikker

Tandbud.dk stiller følgende krav til tandklinikker.

Dansk virksomhed

Din virksomhed skal være registreret i Danmark.

Kontakt af patienter

Du skal kunne kontakte patienter indenfor 24 timer på hverdage.

Overholder aftaler

Du forstår at indgå og overholde aftaler med dine patienter.

Prisgaranti

Du skal garantere at patienten får den bedste behandling til den bedste pris.

Tandbud Tandregulering

Ved et idealbid står tænderne lige i en jævn bue i kæben. Tænderne griber jævnt ind i hinanden med overkæbens fortænder udover underkæbens fortænder. Desværre er det de færreste, der er født med et idealbid. Voksen tandregulering udføres på alle over 18 år. Hvis det kræves af opgaven, henviser den praktiserende tandlæge behandlingen til en specialtandlæge, ortodontist.

Typer af tandbøjle
Det vigtigste hjælpemiddel ved tandregulering er forskellige typer for tandbøjler. Der findes både aftagelige og fastsiddende bøjler.

Aftagelig tandbøjle
De mest populære og aftagelige tandbøjler er dem, som er usynlige. De består af en række gennemsigtige skinner, som skal benyttes i alle døgnets timer undtagen ved måltider og tandbørstning. Skinnen vil regulere tænderne lidt ad gangen, indtil det ønskede resultat er opnået. Hver skinne benyttes i en bestemt periode typisk en halvandens måned, hvorefter den udskiftes med en ny. Mens du er under behandlingen, kræver det regelmæssige besøg hos tandlægen, hvor det nødvendige materiale til næste gang også vil blive udleveret. Almindeligvis sørger du selv for hjemme at udskifte bøjlen med det udleverede sæt efter tandlægens instrukser.

Når det tilsigtede resultat er opnået, typisk en periode på 4-18 måneder, skal tænderne holdes på plads ved hjælp af en retentionsbøjle, så den omkringliggende knogle kan stabileres. Tandbøjlen fastgøres enten permanent eller kun benyttes om natten.

Fastsiddende bøjle
De fastsiddende metalbøjler har på verdensplan været benyttet i adskillige år og har været en stor succes. I folkemunde er de bedre kendt som togskinner, og alt efter behov kan bøjlen både regulere en enkelt tand eller flere tænder. Bøjlen limes fast på tænderne. Ønsker man en mere kosmetisk venlig løsning, kan bøjlen fremstilles i en mindre synlig keramik.

Mens du er under behandlingen, kræver det regelmæssige besøg hos tandlægen, almindeligvis en gang om måneden. Når det tilsigtede resultat er opnået, typisk en periode på 12-24 måneder, skal tænderne holdes på plads ved hjælp af en retentionsbøjle, som limes fast på indersiden af tænderne, så den omkringliggende knogle kan stabileres. Hos voksne skal den benyttes hele livet.

Forholdsregler
Det er utrolig vigtigt, at der opretholdes en god og sund mundhygiejne, når man har en fastsiddende bøjle. Der er mange flere steder, madrester nemmere kan sætte sig fast, hvorfor en grundig tandbørstning og bevidst kost er essentielt. Derfor anbefales det, at du undgå klæbrig kost.Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik