Billig tandlæge i dit lokalområde

Sammenlign tandlæger og få den bedste pris

Start her

Danmarks største tandlægeportal.

Så nemt er det, at finde en tandlæge

Sammenlign tandlæger og find den bedste tandlæge til den bedste pris.

Kvalitet

Selvom du vælger en billig tandlæge, så er det ikke ensbetydende med, at du behøves gå på kompromis med kvaliteten. Der er rig mulighed for at finde en god og samtidig billig tandlæge i dit lokalområde. Du kan sammenligne tandklinikkerne på kryds og tværs.

Spar tid og penge

Vil du spare penge på fremtidige tandbehandling, så bør du finde en billig tandlæge i dit nærområde. Hos Tandbud.dk giver vi dig det fulde overblik over de bedste og billigste tandlæger, så du kan spare tid og penge. Du kan anmode om op til 3 tilbud på din tandbehandling.

Gratis

Det er gratis og uforpligtende at finde en billig tandlæge via Tandbud.dk. Det er helt op til dig, om du ønsker at vælge en af de tandklinikker, som henvender sig til dig med tilbud. Det er nemt og hurtigt at indsende en forespørgsel på en tandbehandling via vores service.

Find en billig tandlæge tæt på dig

Indtast dit postnummer og få et overblik over tandlæger nær dig.


Vi fandt en dygtig- og billig tandlæge

Læs om hvordan andre patienter fandt en billig og dygtig tandlæge gennem Tandbud.dk.

image description

Berit Andersen

— 5/5

Sparede 600 kr
- Jeg ville gerne have lavet en tandblegning, hvor jeg forhørte mig om pris hos min gamle tandklinik om pris. De sagde det ville koste 2200 kr for en tandblegning i begge kæber. Det virkede dyrt syntes jeg og valgte ikke at tage imod tilbuddet. Jeg fandt tilfældigivs tandbud.dk, hvor jeg indhentede 3 tilbud – jeg valgte så et at tilbuddene som lød på 1600,- kr. Det er fantastisk, at Tandbud.dk gør det så nemt, at finde en dygtig og billig tandlæge.

image description

Christina Johansen

— 5/5

Fandt en rigtig god billig tandlæge
- Fantastisk service. Det var hamrende let at indhente 3 tilbud af lokale tandlæger og det endte med at jeg valgte et af tilbuddene, hvor jeg fik lavet et implantat. Bestemt en side jeg vil anbefale til mine venner og familie der ønsker at finde en troværdig og billig tandlæge.

Erik

Erik Lonil

— 5/5

Nemt som at sove
- Jeg fik at vide at en tandregulering ville koste 25.000 kr af min gamle tandlæge. Jeg fandt tandbud.dk hvor jeg fandt en anden tandlæge, der kunne give mig en tandregulering til 21.000 kr, så man må sige jeg fandt en dygtig og billig tandlæge. Kan bestemt anbefale tandbud.dk.

Sådan finder du en billig tandlæge

Ved at sammenligne flere tilbud hos forskellige tandlæger i Danmark, så kan du spare mange penge - faktisk op til 58 %. Derfor er det en god idé, at indhente tilbud fra forskellige tandlæger, så du kan finde en dygtig og billig tandlæge.

Flere tusinde patienter har benyttet Tandbud.dk til at indhente 3 tilbud på at finde en billig tandlæge, hvor der er blevet sparet op til 58 % i pris.

Når du indhenter 3 tilbud gennem Tandbud.dk, så er der forskellige parametre der kan afgøre hvilken tandlæge du vælger. Eksempelvis, vil du kunne se, hvad andre patienters oplevelser hos tandlægerne, deres spidskompetencer og meget mere. Derfor bør du bruge disse oplysninger til at finde den helt rigtige tandlæge, så du ikke blot vælger den billigste tandlæge med en kvalitet, som ikke er i orden. Brug oplysningerne til at vælge den bedste tandlæge til den bedste pris.

Indhent 3 gratis tilbud
Billig tandlæge
Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website


70 60 50 45


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik