Hvordan virker det?

Det er vores mål at gøre det nemt for alle i Danmark at finde dygtige, pålidelige og prisvenlige tandklinikker.

Der skal være mere gennemsigtighed på det danske tandlæge marked. Det er et marked der er notorisk kendt for at være ugennemskueligt. Tandbud.dk er en online formidlingsportal, hvor du helt enkelt kan få et tilbud på præcis den behandling du skal have foretaget, blandt landets bedste tandklinikker. Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som bruger, derefter sørger tandbud.dk for at du modtager uforpligtende bud indenfor 2 dage.

Du kan selv definere hvilke kriterier der skal afgøre hvor mange tandklinikker der byder ind på din behandling. Om du vægter afstand til klinikken, hvor hurtigt du skal behandles eller et helt tredje kriterie, er op til dig.

Efter at din behandling har været i budrunde, kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud på dit personlige logind. Her kan du se hvilke tandklinikker der har budt ind, deres pris og tidligere patienters rating af de respektive tandklinikker. Alt dette er med til at give dig en tryghed, så du får den bedste behandling til den bedste pris.


Indsend din behandling

Upload din behandling og beskriv kort, hvad du skal have udført.

Din behandling håndteres

Vores serviceafdeling sørger for at godkende behandlingen.

Du modtager et tilbud

Tre udvalgte tandklinikker giver dig et tilbud.

Du vælger tandlæge

Vælg frit mellem de tre tilbud, og behandlingen udføres.


Indhent det bedste tilbud allerede i dag

Start her
Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website


89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik