Tandbud.dk

Få et tandtjek til
kun 368 kroner!Trustpilot Trustpilot - Fremragende score

Trustscore 9.2 / 259 anmeldelser

Find en tandlæge du kan stole på - til en skarp pris!

Hos Tandbud ved vi at prisen kan være afgørende, når man skal til tandlægen. Men samtidig er det de færreste der ønsker en billig tandlæge, hvis det går ud over kvaliteten. Tandbud giver derfor nu, i samarbejde med landets bedste tandlæger, nye patienter mulighed for at få kigget tænderne igennem til en rigtig god pris. Du får et tandeftersyn inklusiv to røntgenbilleder til kun 368 kr.

Få et tandtjek til kun 368 kr.


Hvad får du for de 368 kroner?

Første gang du kommer ind til tandlægen, vil tandlægen starte med at lave en diagnostisk undersøgelse, hvor de undersøger dit tandkød, dine tænder og din mund, for at se hvilke problemer eller sygdomme der kan være. Herunder vil der blive taget røntgenbilleder af dine tænder, for at se alt det, øjet ikke kan se. Det kan eksempelvis være karies, bylder, cyster eller tandretention.

Vi samarbejder med over 120 tandklinikkerFind din tandlæge her

For at tage imod tilbuddet skal du indtaste dit postnummer i feltet. Du vil herefter finde de tætteste tandlæger i dit nærområde, som tilbyder dig en pris på kun 368 kr på et tandtjek. Vælg den tandlæge der tiltaler dig mest og de vil kontakte dig, med henblik på at finde en tid til dig.

Tilbuddet bliver udbudt så længe der er plads til nye patienter hos tandlægerne.
Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.

Bedømmelser af Tandbud.dk fra Trustpilot

– Bjørn Louis Beuschel

Trustpilot - Fremragende score

5 Fremragende

Super fedt koncept. Er med at overskueliggøre dét at finde en tandlæge.

– Louise Kjærulff Skjær

Trustpilot - Fremragende score

5 Fremragende

Det var det lettest jeg nogensinde har oplevet. Rigtig hurtig til at vende tilbage og så søde og hjælpsomme med alle spørgsmål.

– Line Steen Larsen

Trustpilot - Fremragende score

5 Fremragende

Super godt alternativ til selv at skulle ringe rundt og sådan. Det er hurtigt, nemt og du finder det billigste tilbud. Er helt tilfreds med det hele.