Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

For brugere - Ny bruger på tandbud.dk

Hvad er tandbud.dk?
Tandbud.dk er en tandlægesøgemaskine, som gør det muligt for patienter at finde den helt rigtige tandlæge, til den helt rigtige pris. Platformen skaber gennemsigtighed for patienter ved 1) At synliggøre kvaliteten hos tandlægerne, ved hjælp af folks bedømmelser af tandlægen og 2) gør det muligt at indhente tilbud på behandlinger fra flere tandlæger.

Hvordan opretter jeg mig?
Du har 3 valgmuligheder, afhængig af om du skal have et tilbud på en behandling, vælge en ny tandlæge eller har tandpine. Efter at have valgt en af mulighederne, følger du blot vejledningen.

Er det gratis?
Ja, det er gratis at benytte tandbud.dk.

Binder jeg mig til tilbuddene?
Nej, det er helt uforpligtende. Du har ret til at afvise alle tilbud.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?
Når du opretter en behandling, får du automatisk en profil. Via din profil kan du altid se status på dine behandlinger og tilbud.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ved, hvad jeg skal have behandlet?
Hvis du er i tvivl omkring hvilken behandling du skal have, kan du vælge kategorien ”andre behandlinger” og beskrive problemet så godt som muligt.

Hvorfor får jeg et overslag og ikke et tilbud?
Tandklinikker giver altid et overslag. Grunden er, at den endelige regning, kan lyde på et andet beløb end overslaget. Det kan eksempelvis skyldes, at der er blevet brugt flere eller færre røntgen billeder end først antaget. Derudover kan nogle behandlinger vare i op til 18 måneder, i disse tilfælde bliver man løbende faktureret i nutidspriser.


Eksisterende brugere af tandbud.dk

Hvor lang tid går der før jeg har fået et tilbud?
Det er afhængigt af forskellige faktorer, såsom dit område og hvilken slags behandling der er tale om. Vi bestræber os på at du har modtaget tilbud indenfor 48 timer. Hvis du gerne vil have tilbud hurtigere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 70 60 50 45.

Hvad sker der når jeg accepterer et tilbud?
Når du siger ja tak til et af tilbuddene, modtager du automatisk kontaktoplysninger til den tandklinik, hvis bud du har accepteret. Derefter kan I aftale en tid til behandlingen.

Hvad hvis jeg ikke får nogen tilbud?
Hvis du indenfor 48 timer ikke har fået noget bud, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 60 50 45.

Binder jeg mig til noget ved at oprette en bruger på tandbud.dk?
Nej, denne service er gratis og uforpligtende. Hvis du ikke føler at du er tilfreds med de forskellige bud du modtager, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad er en hasteopgave?
En hasteopgave er, hvis du skal behandles indenfor 2 dage.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ved, hvad jeg specifikt ønsker?
Så kan du vælge kategorien ”andre behandlinger” og beskrive problemet så godt som muligt.

Jeg kan ikke logge ind!
Hvis du oplever udfordringer med at logge ind, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig igennem.

Jeg har glemt mit brugernavn og/eller min adgangskode!
Hvis du skulle glemme brugernavn og/eller adgangskode, kan du altid få det tilsendt igen ved at skrive til os på info@tandbud.dk

Jeg har en uoverensstemmelse med tandklinikken!
Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem dig og tandklinikken, skal du tage kontakt til tandklinikken. Hvis I ikke kan løse udfordringen, må du kontakte de relevante klageinstanser. Tandbud.dk er en formidlingshjemmeside og har derfor ikke beføjelser til at afgøre tvister omkring arbejdets udførsel.


Tandklinikker på tandbud.dk

Jeg har glemt brugernavn og/eller adgangskode!
Hvis du skulle glemme brugernavn og/eller adgangskode, kan du altid få det tilsendt igen ved at skrive til os på info@tandbud.dk

Hvad koster det at være medlem af tandbud.dk?
Der er forskellige pakker, man kan tilmelde sig hos tandbud.dk. Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde lige præcis den pakke der passer til din tandklinik.
Indhent det bedste tilbud allerede i dag

Start her


Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.

70 60 50 45 info@tandbud.dk
Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.70 60 50 45


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik