Hvad er tandbud.dk

Tandbud.dk er en online og uvildig tandlægeportal, der hjælper med at finde den helt rigtige tandlæge til dig. Vores ønske er at skabe gennemsigtighed for dig som patient ved at sammenligne tandlæger og tilbud på behandlinger på en let og overskuelig måde.

Vores vision

Vores vision er at gøre det nemmere for patient og behandler at finde hinanden. Vi skaber rammerne for en god dialog med udgangspunkt i den enkelte patient. Det kan være svært at gennemskue markedet for at finde den rigtige tandlæge da der ofte er mange parametre der spiller ind, såsom placering, prisniveau, service og kompetencer. Derfor er konceptet omkring tandbud.dk baseret på et unikt system, som gør valget af tandlæge nemt, hurtigt og smart.


Find og forespørg online

Når du forespørger på en behandling gennem tandbud.dk er du sikker på at:

Kvaliteten er i orden

Vi udvælger de bedste tandlæger og klinikker i dit nærområde. Under tandklinikkernes profil, kan du læse kundernes bedømmelser, så du er sikker på, at få valgt den rigtige tandklinik.

Spar tid og penge

Du slipper for at bruge tid på selv at finde og kontakte tandklinikker. Lad tandbud.dk gøre arbejdet for dig.

Gratis service

Det er helt uforpligtende at bruge tandbud.dk. Som betyder at du er aldrig tvunget til at vælge en af vores tandklinikker.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.70 60 50 45


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik