2

TandKlinikken Vesterbro
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Velkommen hos TandKlinikken Vesterbro

Velkommen til Tandklinikken v/Torben Jørgensen - en god og billig tandlæge i København V. Vi laver alle former for tandbehandling og vores tandklinik ligger centralt placeret på Vesterbro i hjertet af København.

Bestil tidKlinikken

Klinikken ligger i hjertet af København, kun få minutters gang fra Hovedbanegården. Vores tandlæger går meget op i, at vores patienter føler sig trygge hos os, og vi lægger derfor stor vægt på en hyggelig og rar atmosfære i klinikken. Kvalitet og omhyggelighed er blandt de ting, vi vægter højest, når du er til behandling hos Torben Jørgensen. Her kommer du til hos en både billig og dygtig tandlæge i København V.
Mange års erfaring

Vores tandlæger har mange års erfaring inden for tandimplantater. I klinikken udfører vi også behandling af paradentose, arbejder med implantater ved tandmangel samt arbejder med kroner, broer og proteser. Torben Jørgensen er en af de førende tandlæger i København inden for tandimplantater, paradentose, kroner, broer samt proteser.

Bestil tidModerne klinik

Hos os møder du 6 dedikerede kolleger, der brænder for vores fag. For os er det vigtigt, at kunne tilbyde dig den bedste behandling på højt fagligt niveau og vi rådgiver dig grundigt inden for de forskellige behandlingsformer, så du altid kan føle dig tryg og have tillid til, at du opnår det bedste og pæneste resultat.

I vores moderne klinik oplever du en rolig og imødekommende atmosfære, der er medvirkende til at du kan slappe af under hele behandlingsforløbet.

Vi arbejder med tidens nyeste teknikker og er løbende på efteruddannelse inden for de seneste behandlinger, produkter og materialer. Dette sikrer dig høj standard i forhold til tidens kvalitetskrav.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
TandKlinikken Vesterbro
Vesterbrogade 11A
1620 København V


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
TandKlinikken Vesterbro
Vesterbrogade 11A
1620 København V

Information


Klinikejer:

Torben Jørgensen

Adresse:

Vesterbrogade 11A
1620 København V

Etableringsår:

1897

Betalingsformer:

Kontant, Dankort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

09:00 - 18:00

Tirsdag:

09:00 - 18:00

Onsdag:

09:00 - 16:00

Torsdag:

09:00 - 16:00

Fredag:

09:00 - 15:00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Klinikken ligger i hjertet af København, kun få minutters gang fra Hovedbanegården.Vores adresse er
TandKlinikken Vesterbro
Vesterbrogade 11A
1620 København V

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)