2

Tandlæge Kit Korsgaard
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Velkommen hos os

​Vores målsætning som tandlæge er at bevare patienternes tænder hele livet og bunder i ønsket om at opretholde et smukt, sundt og velfungerende tandsæt.

Filosofien er, at det er bedre at forebygge end at helbrede sygdomme i tænder og tandkød.

Derfor er der på klinikken to tandplejere, der primært varetager undersøgelser, tandrensning og paradentosebehandlinger. Tandplejerne vil altid informere dig om, og instruere i korrekt renhold af tænder og tandkød, således huller, tandkødsbetændelse og paradentose forebygges.

Bestil tidEn tandlæge hvor patienten altid er i centrum

Som patient vil du opleve et meget tæt samarbejde mellem tandplejer og tandlæge, og med dig i centrum vil vi finde den optimale behandling af dine tænder.

Vi vil gerne lære dig og dine tænder rigtig godt at kende, og vi bestræber os på at have en ”rød tråd” i vedligehold og behandling af dine tænder. Derfor vil du altid blive behandlet af den samme erfarne tandlæge her på klinikken i Horsens.
Vi skaber tryghed i klinikken

Vi lægger stor vægt på at skabe en venlig og rolig atmosfære, hvor du kan føle dig tryg. Du vil blive omhyggeligt informeret om dine tænders tilstand samt relevante behandlingsmuligheder.

Vi kan altid tilbyde at udarbejde et prisoverslag på din behandling, såfremt det ønskes. Vi tilbyder alle former for tandbehandling på klinikken. Derudover samarbejder vi med dygtige specialister inden for tandlæge-faget, danske laboratorieteknikere m.fl.

Tandlæge Kit Korsgaard består af én tandlæge, to tandplejere og to klinikassistenter. Klinikken er nyrenoveret og fremstår lys og imødekommende med nyt udstyr, instrumenter, digital røntgen og 3D-scanner.

Bestil tidAlle er velkomne hos os

Vi har fungeret som tandlæge siden 1973, og vi er åben for tilgang af nye patienter. Vi modtager voksne, men også børn og unge, uanset om du har bopæl i Horsens, Hedensted eller kommer langvejs fra. Alle mellem 16 og 18 år modtager gratis behandling. Børn med bopæl i Hedensted kommune kan allerede få gratis behandling, fra de er fyldt 3 år.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlæge Kit Korsgaard
Hospitalsgade 2, 2 sal
8700 Horsens


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlæge Kit Korsgaard
Hospitalsgade 2, 2 sal
8700 Horsens

Information


Klinikejer:

Kit Korsgaard

Adresse:

Hospitalsgade 2, 2 sal
8700 Horsens

Etableringsår:

2010

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Konto-overførsel og Swipp

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 16.30

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 16.30

Torsdag:

08.00 - 16.30

Fredag:

08.00 - 15.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Centralt i Horsens, blot et stenkast fra Horsens st.Vores adresse er
Tandlæge Kit Korsgaard
Hospitalsgade 2, 2 sal
8700 Horsens

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)