2

Tandlægehuset Linde Allé
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Om os

På Linde Allè er vi interesseret i at lære vores patienter at kende, da det ofte er et spørgsmål om kemi og tillid for at føle sig godt tilpas i tandlægestolen. Derfor sætter vi ekstra tid af til undersøgelse første gang du kommer på klinikken, så vi har god tid til at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Bestil tidNy patient

Når du kommer første gang på klinikken, ser vi gerne du kommer 10-15 min. før aftalt tid, så vi har tid til at registrere dig i vores journalsystem. Du får udleveret et helbredsskema samt et spørgeskema, der vil blive inddraget i den efterfølgende samtale samt undersøgelse hos tandlægen.

Det er vigtigt, at du medbringer sygesikringsbevis samt evt. medicinliste og medicinkort.
Journal og røntgenbilleder fra tidligere tandlæge kan rekvireres. Det vil være en fordel, hvis dette allerede er modtaget, inden du kommer første gang på klinikken.
Vores tandlæger

Velkommen til Tandlægehuset Linde Allé. Vi tilbyder behandling – altid med patienten i centrum – på et højt fagligt niveau i et uformelt miljø.

Klinikken er en af Danmarks mest moderne klinikker beliggende centralt i Ballerup lige ved S-togstationen. Vi har syv veludstyrede behandlingsrum, hvilket gør os i stand til at foretage såvel almindelig tandpleje samt større behandlinger (fx implantatbehandling, paradentose-kirurgi og tandregulering).

Vores professionelle 20 personer store team består af kirurger, tandlæger, tandplejere, reguleringstandlæge samt klinikassistenter.

Bestil tidVores filosofi

Det er Tandlægehusets ønske, at vores patienter får en optimal behandling. Alt under samme tag, så du kender huset og personalet selv i situationer, hvor der skal foretages et ekstraordinært indgreb.

Vi prioriterer efteruddannelse højt og lægger vægt på at informere og få vores patienter til aktivt at deltage i ansvaret for bevarelse af deres tænder.

Vi bestræber os på, at såvel patienter som ansatte har en behagelig oplevelse af Linde Allé 3. Vi anvender udelukkende evidensbaserede metoder samt biokompatible materialer. Al arbejde, der skal indsættes i munden, er leveret af danske teknikere.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægehuset Linde Allé
Linde Allé 3
2750 Ballerup


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægehuset Linde Allé
Linde Allé 3
2750 Ballerup

Information


Klinikejer:

Lisa Steglich-Kragenskjold

Adresse:

Linde Allé 3
2750 Ballerup

Etableringsår:

Ikke udfyldt

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Finansering, Konto-overførsel og Mobilepay

Åbningstider


Mandag:

08:15 - 15:00

Tirsdag:

08:15 - 18:00

Onsdag:

08:15 - 18:00

Torsdag:

08:15 - 15:30

Fredag:

08:15 - 14:00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Beliggende centralt i Ballerup lige ved S-togstationen.Vores adresse er
Tandlægehuset Linde Allé
Linde Allé 3
2750 Ballerup

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)