2

Tandklinikken Østerbro
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Om os

På tandklinikken arbejder 3 tandlæger en tandplejer og tre klinikassistenter. Tilsammen udgør de et dygtigt team af tandlæger ved Østerbro. Vi ligger i hjertet af Østerbro blot få hundrede meter fra Trianglen. For os er trygheden i centrum, da vi ved, hvor vigtigt det er for en behandling, at du som patient, føler dig i trygge hænder, når du kommer til os. Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling og vi tilstræber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag.

Bestil tidLær os at kende

På tandklinikken arbejder to tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstræber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag.

Personalet er under løbende efteruddannelse og deltager i kurser, arrangeret af Tandlægeforeningen, så vi hele tiden er med på de nyeste udviklinger. Vi sørger også for at holde klinikken up to date med den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr.
Miljø og hygiejne

Klinikken lægger stor vægt på, at din behandling hos os skal foregå roligt og smertefrit. Vi venter gerne fem minutter ekstra for at være helt sikker på, at bedøvelsen har den rette effekt.

Klinikken er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil med varme farver og udsmykket med spændende effekter fra hele verden. Vores erfaring siger, at det er med til at give trygge rammer for patienterne. Vores klinikindretning går naturligvis på ingen måde på kompromis med de hygiejniske krav.

Hygiejnen bliver prioriteret højt. Hele personalegruppen bruger altid mundbind, beskyttelsesbriller og nye handsker ved alle behandlinger. Klinikken er udstyret med topmoderne maskiner til renholdelse af udstyr i vores sterilisation, bl.a. opvaskemaskine og autoklave.Statens Seruminstitut kontrollerer månedligt vores hygiejne standard.

Bestil tidTandlægeskræk?

Tandlægeskræk ligger på anden pladsen af de mest kendte fobier – kun slået af højdeskræk. Vi har alle forskellig smertegrænse og fortrolighed med at gå til tandlæge. Derfor er det vores mål at give dig den størst mulige smertelindring, mens du behandles, så du får tryghed og fortrolighed med at gå til tandlæge.
Vi har stor succes med at tage os af patienter med tandlægeskræk. Du bestemmer selv hvor hurtigt, vi skal gå frem. Ved første besøg vil du kun få lavet undersøgelse og eventuelt taget et par røntgenbilleder. Hvis du kommer med smerter, tager vi os naturligvis af det.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinikken Østerbro
Nordre Frihavnsgade 27, 2 sal
2100 København Ø


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinikken Østerbro
Nordre Frihavnsgade 27, 2 sal
2100 København Ø

Information


Klinikejer:

Søren Lund-Jensen

Adresse:

Nordre Frihavnsgade 27, 2 sal
2100 København Ø

Etableringsår:

1986

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Finansering, Mobilepay og Forbrugsforening

Åbningstider


Mandag:

08:00 - 16:00

Tirsdag:

08:00 - 16:00

Onsdag:

08:00 - 16:00

Torsdag:

08:00 - 16:00

Fredag:

08:00 - 14:00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Tæt på Nordhavn station på ydre ØsterbroVores adresse er
Tandklinikken Østerbro
Nordre Frihavnsgade 27, 2 sal
2100 København Ø

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)