2

Tandlægerne Christina og Jan Prener
Healthschore – Dental House

9.38 / 10
(29 bedømmelser)


Om os

Vi tilbyder alle former for tandbehandling.
Vi rådgiver dig om hvilke tandbehandlinger der bør ske nu, og hvilke der på sigt bør udføres, så dine tænder bevares sunde og flotte hele livet.
Vi tilbyder dig en livslang behandlingsplan, så du kan bevare et smukt og fungerende tandsæt hele livet.
Vores mål er at give dig en tandbehandling på et højt fagligt niveau.
Hos os kan du forvente konkurrencevenlige priser. Al tandbehandling, inklusive undersøgelser og tandrens, udføres kun af tandlæger.

Bestil tidKvalitetsrådgivning

Vi rådgiver dig om hvilke tandbehandlinger du har behov for her og nu, samt hvilke du bør have foretaget på sigt, så dine tænder bevares sunde og flotte. Vi kan tilbyde dig den bedste service, uanset hvilken type behandling du skal have foretaget. Vi taler mulighederne igennem med dig.
Vores mål

Vores mål er at give dig en tandbehandling på et højt fagligt niveau – og tilbyde dig en behandlingsplan, så du kan bevare et smukt og velfungerende tandsæt hele livet. Al vores tandteknik udføres i Danmark med garanti for brug af ædle metaller og produkter af høj værdi.

Bestil tidPrisvenlige

Hos tandlægerne Christina og Jan Prener kan du forvente konkurrencevenlige priser. Al tandbehandling, inklusive undersøgelser og tandrens, udføres kun af tandlæger. Vi ønsker, at du får et godt indtryk af os, inden du vælger os som tandlæge og har dit første besøg på klinikken.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne Christina og Jan Prener
Herlev Bygade 40
2730 Herlev


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne Christina og Jan Prener
Herlev Bygade 40
2730 Herlev

Information


Klinikejer:

Jan Prener

Adresse:

Herlev Bygade 40
2730 Herlev

Etableringsår:

1994

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

13:00 - 19:00

Tirsdag:

08:30 - 16:00

Onsdag:

08:00 - 14:00

Torsdag:

08:30 - 16:00

Fredag:

08:30 - 16:00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Centralt beliggende i HerlevVores adresse er
Tandlægerne Christina og Jan Prener
Herlev Bygade 40
2730 Herlev

Seneste bedømmelser

Healthschore

9.38 / 10 (29 bedømmelser)

S L Petersen

Fremragende

Jeg havde ikke været til tandlæge nogle år og var nødt til at finde en, så jeg svarede ret tilfældigt på en Facebookannonce med tilbud fra Jan Prener. Behandlingsforløbet er ikke afsluttet og det er for tidligt at begynde at vurdere, om det nu også kan betale sig at møde op til behandling indtil videre 6 gange i stedet for de par gange jeg var indstillet på, og betale indtil videre 6-7 gange så meget som budgetteret. \r\nJeg har dog mange andre tidligere tandlæger at sammenligne med, og Jan Prener adskiller sig markant ved at være lydhør, imødekommende og hensyntagende, ligesom det er mit indtryk at det faglige niveau er meget højt. En anmeldelse af oplevelsen må ligge et sted mellem 4 og 5 stjerner.

Lene

Fremragende

godt

shayeste22@hotmail.com

Fremragende

Jeg er glad for min behandling hos Christina. Hun er både dygtige til sit fag og også stille, rolig og tillidsfuld. Jeg vil absolut fortsætte hos hende , og varm anbefalder hende til alle.