2

Tandlæge Thérèse Hamilton
Healthschore – Dental House

9 / 10
(2 bedømmelser)


Tandlæge Thérèse Hamilton

Velkommen til denne præsentation af tandlægeklinikken, Thérèse Hamilton ApS i Hellerup. Vi er en velbeliggende og moderne tandlægeklinik med det nyeste og bedste udstyr, og er beliggende på Strandvejen i hjertet af Hellerup.

Der er gode parkeringsforhold såvel på Strandvejen som på forskellige sideveje i området. Klinikken ligger kun få minutters gang fra Hellerup station - og der går flere busser næsten til døren.

Bestil tidHvem er vi

Vi er et dynamisk team, der arbejder tæt og godt sammen, og pt. består af to tandlæger og to klinikassistenter.

Tandlæge Thérèse Hamilton blev færdig som tandlæge fra Københavns Tandlægehøjskole i 1996, og har en stor og bred viden om fagets faglige aspekter. Udover traditionelle teknikker, anvender Thérèse med stor succes også akupunktur til behandling mod tandlægeskræk, hovedpine mv. Thérèse er medlem af DDAS (Det Danske Akupunktur Selskab), DPS (Dansk Parodontologisk Selskab), og Dansk Endodontiforening
Vores mål

Vi ønsker at være den foretrukne tandlægeklinik i området, og at være kendt for vores unikke service og imødekommenhed, vores dygtige og kompetente personale samt kvaliteten og omhyggeligheden i vores arbejde. Vi bliver derfor altid glade og stolte, når vores nuværende kunder anbefaler os til nye - og det sker heldigvis ofte.

Bestil tidHvordan arbejder vi

På klinikken arbejdes der i teams med en tandlæge og en klinikassistent på hver klinik. Da vi ønsker at give dig en helhedsoplevelse - og ikke kun se isoleret på dine tænder - bruger vi også tid på at forebygge evt. ubehag ved tandlægebesøg (tandlægeskræk), kosmetiske forhold, problemer med hovedpine mv. Det skal bl.a. nævnes, at vi - med stor succes - bruger akupunktur til at afhjælpe forskellige gener.

Vi interesserer os med andre ord for, hvordan dit tandsæt/dine tænder hænger sammen med resten af kroppen. Derfor bruger vi god tid på at spørge ind til dine ønsker og evt. problemer samt på forklaringer både før, under og efter en behandling, så du får en god og tryg oplevelse under dit besøg hos os.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlæge Thérèse Hamilton
Strandvejen 86, 1. tv.
2900 Hellerup


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlæge Thérèse Hamilton
Strandvejen 86, 1. tv.
2900 Hellerup

Information


Klinikejer:

Therésè Hamilton

Adresse:

Strandvejen 86, 1. tv.
2900 Hellerup

Etableringsår:

2004

Betalingsformer:

Kontant og Dankort

Åbningstider


Mandag:

8:00 - 16:00

Tirsdag:

8:00 - 16:00

Onsdag:

10:00 - 17:00

Torsdag:

08:00 - 14:00

Fredag:

Lukket - Lukket

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Der er gode parkeringsforhold såvel på Strandvejen som på forskellige sideveje i området. Klinikken ligger kun få minutters gang fra Hellerup station - og der går flere busser næsten til dørenVores adresse er
Tandlæge Thérèse Hamilton
Strandvejen 86, 1. tv.
2900 Hellerup

Seneste bedømmelser

Healthschore

9 / 10 (2 bedømmelser)

Lene Kristensen

Fremragende

Fantastisk professionel behandling. - Jeg føler mig i trygge og kyndige hænder og kan klart anbefale klinikken!

Jen Malthe

God

Tak for en god behandling. Super venlig personale :-)