2

Skalborg TandTeam
Healthschore – Dental House

10 / 10
(4 bedømmelser)


Velkommen hos Skalborg TandTeam

​Bor du i nærheden af Aalborg og er på udkig efter en dygtig akut tandlæge, så kan vi hjælpe hos Skalborg TandTeam​. Vi er et særdeles rutineret team, der blandt andet har mere end 20 års erfaring med plastfyldninger, og vi arbejder alle med et mål om at sikre vores patienter sunde og flotte tænder gennem hele livet.

Bestil tidTandlæge med den nyeste viden

For at vi til hver en tid kan sikre vore patienter den bedste behandling, følger vi de nyeste kurser, så alle er opdateret på den seneste viden og de nyeste metoder. Desuden kan vi som tandlæge også tilbyde hjælp, hvis du lider af paradentose eller har behov for en rodbehandling eller måske en kronebehandling m.v.
Tandlægeskræk? Vi tager gerne ekstra hensyn

Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og det kan der være mange forskellige årsager til. Nogle er måske blevet holdt som barn under vaccination eller bedøvelse, andre bryder sig ikke om lydene eller lugten på en klinik, mens nogle bare frygter stikket fra en bedøvelse.

Uanset hvad årsagen er, og uanset om det er i større eller mindre grad, så må du meget gerne fortælle os om det, så vi kan tage de nødvendige hensyn og hjælpe dig med din tandlægeskræk.

Bestil tidBehandlinger

Vi tilbyder en vifte af behandlinger, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Med til behandlingen hører en god hygiejne, som vi på alle måder håndhæver.

Fx anvender vi vakuum-autoklavering, som er den optimale måde at rengøre instrumenter og boremaskiner på.

FOREBYGGELSE af huller i tænderne OG af parodontose har særdeles høj prioritet hos os.

Vi anvender FOTOSAN: EN NY banebrydende lysaktiveret desinfektion til både parodontose og rodbehandling. Et fantastisk alternativ til laserbehandling og kirurgi, hvis du har parodontose.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Skalborg TandTeam
Jeppe Akjærsvej 1
9200 Aalborg SV


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Skalborg TandTeam
Jeppe Akjærsvej 1
9200 Aalborg SV

Information


Klinikejer:

Inger Staunsbæk

Adresse:

Jeppe Akjærsvej 1
9200 Aalborg SV

Etableringsår:

1985

Betalingsformer:

Kontant og Dankort

Åbningstider


Mandag:

08.45 - 18.15

Tirsdag:

08.15 - 17.30

Onsdag:

08.00 - 15.30

Torsdag:

08.00 - 15.45

Fredag:

07.45 - 13.30

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Du finder vores hyggelige tandlægeklinik i en ældre villa i Skaldborg lige ud til Hobrovej 500 meter fra motorvej og CITY SYD. ​ Der er fri parkering, og der går et væld af busser lige til døren (som for eksempel bus 1, 21, 52, 50 og 100).Vores adresse er
Skalborg TandTeam
Jeppe Akjærsvej 1
9200 Aalborg SV

Seneste bedømmelser

Healthschore

10 / 10 (4 bedømmelser)

Viktoria Thorning

Fremragende

Blev taget godt imod, følte mig tryg ved behandlingen af tænderne og de var rigtig gode til at oplyse mig om selve behandling? Jeg fortsætter helt bestemt som deres faste kunde?

Birgit Stagge

Fremragende

Super dejlig oplevelse.. \r\nMeget behagelig tandlæge og afslappet stemning.

Birgitte Knudsen

Fremragende

Inger er en utrolig dygtig tandlæge, som lever sig ind i sit arbejde. Hun laver et godt arbejde og får patienterne til at føle sig godt tilpas i stolen... Det er en fornøjelse at gå til tandlæge hos Inger og jeg kan anbefale hende til alle, selvhvis man har meget tandlægeskræk er Inger den perfekte tandlæge... 10 point fra mig.