2

Tandlægerne Andersen og Bentsen
Healthschore – Dental House

10 / 10
(4 bedømmelser)


Velkommen hos Tanlægerne Andersen og Bentsen

Beliggende på hjørnet af Vendsysselgade og Samsøgade. Gratis parkering og nem adgang fra motorvejen Vi har fokus på smertefrihed, tryghed og kvalitet. Hos os skal du føle dig godt tilpas. Vi har stor erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk.

Bestil tidEgne tænder hele livet er vor arbejdsfilosofi

Det opnås dels gennem forebyggende behandling på klinikken, dels gennem råd og vejledning i effektiv mundhygiejne. Samtidig har vi valgt et team af behandlere, der alle har den nyeste og bedst ajourførte viden på området. Forebyggelse nytter - og det er dokumenteret gennem flere år.

Klinikken ligger højt i Den Offentlige Sygesikrings statistik, når det gælder forebyggende behandlinger. Vi udfører med andre ord flere forebyggende behandlinger og færre reparerende behandlinger end andre klinikker, og det taler for sig selv.
Kompetent og ajourført personale

Holdbare løsninger - er løsninger, hvor funktion, æstetik og trivsel går op i en højere enhed. Hos os lægger vi vægt på, at ting som tale, udseende og smil bevares eller forbedres gennem vores behandlinger, og vi erstatter helst manglende tænder med fastsiddende løsninger.

Kompetent og ajourført personale - er en forudsætning for, at du altid får den optimale behandling. Derfor deltager alle klinikkens medarbejdere løbende i kurser, kvalitetscirkler og seminarer.

Bestil tidKlinikken

I 1987 oprettede vi klinikken i en tidligere bagerforretning. Området havde i sin tid behov for en tandklinik. Siden er udviklingen drevet mod færre klinikker i Aalborg, og vi har løbende udvidet for at klare tilstrømningen af nye patienter.

Vi har en let humoristisk omgangstone, som skinner igennem både i venteværelset og på klinikkerne. Alle skal føle sig velkommen, når man træder ind på klinikken. Vi er et fasttømret team som har et godt sammenhold.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne Andersen og Bentsen
Vendsysselsgade 28
9000 Aalborg


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne Andersen og Bentsen
Vendsysselsgade 28
9000 Aalborg

Information


Klinikejer:

Gitte Andersen / Bo Bentsen

Adresse:

Vendsysselsgade 28
9000 Aalborg

Etableringsår:

1987

Betalingsformer:

Kontant, Dankort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08:00 - 17:00

Tirsdag:

08:00 - 16:00

Onsdag:

08:00 - 17:00

Torsdag:

08:00 - 17:00

Fredag:

08:00 - 16:00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Beliggende på hjørnet af Vendsysselgade og Samsøgade. Gratis parkering og nem adgang fra motorvejen Vi har fokus på smertefrihed, tryghed og kvalitet. Hos os skal du føle dig godt tilpas. Vi har stor erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk.Vores adresse er
Tandlægerne Andersen og Bentsen
Vendsysselsgade 28
9000 Aalborg

Seneste bedømmelser

Healthschore

10 / 10 (4 bedømmelser)

Britt

Fremragende

Det er da smart og hjælpsomt!

Marianne Laustsen

Fremragende

Super god tandlæge :)

Beate Schou Vardinghus

Fremragende

Tak for en super god behandling :0)