2

Tandlægerne Kamilla Kragh og Anne Mette Rughave
Healthschore – Dental House

9.05 / 10
(19 bedømmelser)


Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg

Tandlægerne Kragh og Rughave er din lokale tandlægeklinik beliggende i hjertet af Frederiksberg. Vores klinik består af et lille team af engagerede og professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for tandpleje. For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig i trygge hænder og godt tilpas, når de er i vores klinik – og det afspejler sig i vores behandlinger og vores tilgang.

Bestil tidOmsorgsfuld

Hvis du leder efter en tandklinik på Frederiksberg, som har en central beliggenhed og behandlinger af høj kvalitet, er Tandlægerne Kragh og Rughave det helt rigtige valg.

På din tandklinik på Frederiksberg gør vi hver dag vores bedste for, at dit tandlægebesøg bliver en god oplevelse. Det er den bedste måde, som vi kan gøre dig tryg og afslappet ved at skulle til tandlæge. Hos os er omsorg og indlevelse et vigtigt element for at give vores patienter en god oplevelse, og vi har fokus på at give vores patienter en god rådgivning og information.
Høj faglighed

På tandklinikken Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg, har vi udover vores fokus på en omsorgsfuld behandling, også stort fokus på vores faglighed. Vi vægter vores faglighed højt, fordi vores faglige kompetencer er alfa omega for, at vi kan tilbyde dig den bedste behandling.

Derfor sørger vi hele tiden for at følge med i den seneste udvikling på vores område, så vi kan tilbyde de bedste teknikker, behandlingsmetoder og det bedste udstyr. Det gør vi blandt andet ved at sparre med hinanden internt og ved regelmæssigt at tage på kurser og konferencer inden for vores felt. Det gør os i stand til at give dig en behandling af høj kvalitet, som du kan være tryg ved. Vi har alle en lang erfaring med at behandle diverse tandproblemer, og vi har et stort kendskab til en god forebyggende tandpleje.

Bestil tidHjælp til Tandlægeskræk

Det er heldigvis muligt at bryde med din tandlægeskræk. Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København har vi en stor erfaring med og viden om at få vendt de negative opfattelser af et tandlægebesøg til noget positivt. Vores erfaring har vist, at det for eksempel kan hjælpe mange patienter med tandlægeskræk at besøge klinikken uden at komme i behandling. Det handler i høj grad om, at du kender klinikken, føler dig tryg med vores medarbejdere og har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har.

Vi ved, at det er vigtigt for alle patienter at vide, hvad der kommer til at ske, og hvorfor vi gør, som vi gør. Det har vi derfor stort fokus på. Hos os er du som patient hele tiden en del af behandlingsforløbet, og vi gør en dyd ud af, at du er velinformeret om behandlingen.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne Kamilla Kragh og Anne Mette Rughave
Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne Kamilla Kragh og Anne Mette Rughave
Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg

Information


Klinikejer:

Kamilla Kragh og Anne Mette Rughave

Adresse:

Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg

Etableringsår:

1997

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Faktura og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08:00 - 18:00

Tirsdag:

08:00 - 18:00

Onsdag:

08:00 - 14:30

Torsdag:

08:00 - 15:00

Fredag:

08:00 - 14:00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Centralt beliggende på FrederiksbergVores adresse er
Tandlægerne Kamilla Kragh og Anne Mette Rughave
Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg

Seneste bedømmelser

Healthschore

9.05 / 10 (19 bedømmelser)

Sussana

Fantastisk nemt - det skal man gøre hvis man vil spare tid og være sikker på en Pro tandlæge ???

Tina Clausen

Fremragende

Meget fin modtagelse af ny patient. Accept af mig med tandlægeissues???\r\nGod til at forklare. Jeg kommer helt sikkert til min næste aftale, som er i kalenderen!

Charlotte Beenedicte Brandt

Fremragende

Jeg har fundet min fremtidige tandlæge. Det var simpelthen den mest positive oplevelse, som jeg har haft hos en tandlæge. Hun var dygtig, grundig og behagelig :-) Jeg kan på det varmeste anbefale Kamilla Kragh