9.64 / 10

Gennemsnit af 22 bedømmelser – HealthschoreSeneste bedømmelser Healthschore

PROFIL KOMMENTAR OG DATO BEDØMMELSE
Martin Hansen

Glad og imødekommende og venlig personale og de siger tingene som de er laver ikke noget bare for at tjene penge

10 måneder siden

5 Fremragende

Janne Grønbek

Anette er virkelig rar og behagelig at være hos, hun hjalp omkring rådgivning ifht. indmeldelse i Danmark - og tog sig tid til at forklare for og imod ved de problemstilliger og de mulige løsninger jeg stod med.

Jeg kommer helt sikkert igen.

17 måneder siden

5 Fremragende

En hurtig, effektiv og billig behandling.

Kunne ikke havde ønsket det bedre

17 måneder siden

5 Fremragende

Katja Mølsted Pagh

Sød og dygtig tandlæge. Rare omgivelser. Det var et meget kort besøg, men det var en god oplevelse.

17 måneder siden

4 God

Christina Edvardsen

Meget reel tandlæge med kort ventetid og god behandling.

17 måneder siden

3 Middel

Nicholas Thomsen

Min tandlæge var rolig og venlig, og fik mig til at slappe af.

17 måneder siden

5 Fremragende

Alexander Stephanou

Annette er dygtig og tillidsvækkende. Kan meget varmt anbefales!

17 måneder siden

5 Fremragende

Wafaa H

vil gerne anbefale anette og rose til alle de patienter der har tandlægeskræk, de giver tid, og tage det roligt

17 måneder siden

5 Fremragende

Susanne J

Jeg har brugt Anette i 25 år, og da jeg startede var alle mine tænder altid hullede og jeg havde begyndende paradentose.

Det har Anette ved grundigt arbejde sørget for ikke længere er tilfældet.

De tager sig altid god til til at forklare behandlingen, og hvis der er aftalt en pris på forhånd, så holder den - ligesom tænderne holder til både is og flæskesvær :-D

17 måneder siden

5 Fremragende

Trine

Anette er både professionel og hyggelig. Hun er nærværende og grundig.. De billige priser er også værd at nævne! Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

17 måneder siden

5 Fremragende

Janne

Det er altid med ro i sindet, at jeg tager op til Anette og får tjekket mine tænder. Der er altid tid til mig. Både i den bestilte behandling og i den akutte behandling. Opstår der et problem, som kræver mange behandlinger er man i trygge og kyndige hænder hos Anette. Anette slipper ikke een før man er i mål. Der bliver lagt planer, midtvejs og afslutningsvis er der opfølgninger på tandprojektet. Altid med forståelige forklaringer til. Jeg bruger også Anette som en second opinion til mine unger - til billige penge, som er godt givet ud. Jeg kan kun give Anette mine varmeste anbefalinger.

17 måneder siden

5 Fremragende

Yvonne S

Tillid og tryghed er særdeles vigtige faktor for mig, når jeg går til tandlæge. Jeg blev anbefalet Anette S. Svendsen for 11 år siden, da jeg søgte en tandlæge, der havde erfaring med patienter med tandlægeskræk. Hos Anette har jeg mødt den anerkendelse og altid fået god behandling. Jeg kan varme anbefale Anette som en tandlæge med hjertet på rette sted.

17 måneder siden

5 Fremragende

Amir

Jeg er student og tage SU, var bekymrede for at går til tandlæge fordi jeg ikke kan klar regning, men man behøver ikke at tænke på det hos anette og rose, for de tilbyder altid at opdele regning og uden rente, de tage hensyn til at jeg er på su, og giver billigste priser.

17 måneder siden

5 Fremragende

Aya

Jeg har en blå fortand, og har været hos flere tandlæger, som anbefalet kroner, og jeg nægtede.

hos rose fik jeg en rigtig god behandling, som hedder internblegning, som gjord min tand hvid igen, og det var meget godt og billigt løsning.

jeg vil sige mange tak.

17 måneder siden

5 Fremragende

Vivi

Jeg har nu haft Anette som tandlæge i 32 år og kunne ikke drømme om at skifte tandlæge. Jeg har altid fået en omhyggelig og grundig behandling, også i de situationer, hvor mine skrøbelige tænder har krævet større behandlinger.

Jeg har altid følt mig fuldstændig tryg ved Anettes venlige og faglige rådgivning.

17 måneder siden

5 Fremragende

Susan C

Anette giver altid en reel gennemgang af hvad behandlingen går ud på. Forklarer gerne om hvad der er nødvendigt at få lavet, og hvad der kan vente.

Gode prisoverslag og kompetent personale.

17 måneder siden

5 Fremragende

Tenna

Lømmel

Ikke nok med at servicen var fantastisk og hun tog sig tid til både at guide og fortælle undervejs og gav mig instruktioner til hvordan jeg kunne forbedre min mund, så rensede de også lige alle mine piercinger for tandsten. Utroligt sødt personale. Omfavnene, kompetente, dygtige, informative og generelt bare en rigtig positiv oplevelse.

17 måneder siden

5 Fremragende

Mohammad A

Når man tager min tandlægeskræk i betragtning, har jeg fået en super god behandling hos Rose. Ikke nok med at hun tog sig tid til at forklare undervejs, for at beroliggøre mig, fik jeg en rigtig god tandlægeoplevelse.

Jeg er meget glad for den gode og billige behandling jeg fik! Jeg vil helt klart anbefale denne klinik.Og meget sød personale :)

17 måneder siden

5 Fremragende

Sidreta A

Eftersom, at jeg har haft en knækket fortand, har jeg været hos mange forskellige klinikker for at få en plast fyldning, men desværre uden held, da fyldningen adskillelige gange er faldet af.

Så tog jeg forbi Anettes klinik, og fik en utrolig god behandling af Rose, med flot og holdbar resultat.

Ovenikøbet fik jeg 20% rabat, fordi jeg var studerende. :) Jeg er super glad og taknemmelig og vil stærkt anbefale klinikken :)

17 måneder siden

4 God

Maria Jensen

Rigtig god service og altid smilende personale :)

17 måneder siden

5 Fremragende

Furqan

Jeg har været forbi Tandlægerne Vesterbrogade125 som er en meget flot klinik med en professionel personale. Jeg vil gerne fremhæve Anette Svendsen som en grundig, professionel og altid smilende person.Jeg vil helt klart anbefale klinikken til andre! :)

17 måneder siden

5 Fremragende

Kami R.

Anette er en rar, varm og meget dygtig tandlæge. De gange jeg har været forbi klinikken er jeg bleve mødt af det største smil som gør man har lyst til at komme oftere til tandlægen :P

17 måneder siden

5 Fremragende

Bestil en tid

Tandbud

Hos tandbud.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Healthscore InnovationsFonden

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.70 60 50 45


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik