2

Lindevej Tandlægerne
Healthschore – Dental House

9.5 / 10
(8 bedømmelser)


Din lokale tandlæge i Taastrup

Hos Tandlæge Ole Pind lægger vi stor vægt på at skabe gode og langvarige kundeforhold. På denne måde kan du få den bedst mulige tandpleje af en tandlæge, der kender din historie og dine behov.

Vi er en tandklinik beliggende i Taastrup kommune, der fokuserer på kvalitet, grundighed og empatisk behandling af alle vores patienter.

På vores tandklinik i Taastrup kan vi udføre en lang række forskellige tandbehandling, og vores store viden betyder, at du altid får korrekt tandpleje og tandbehandlinger.

Bestil tidEkspertise og god behandling

Fokus på hver enkelt patient, der kommer ind ad vores dør. Vores klinik er baseret på en stor faglig kunnen, hvilket sikrer vores kunder flotte og holdbare resultater, når du får tandbehandlinger hos os.
Som tandlæger er det vores mål at sikre, at alle vores patienter har sunde tænder og tandkød, og vores store erfaring spiller en stor rolle i at gøre dette mål til virkelighed.
Ekspert i smertefri behandling

Hos Tandlæge Ole Pind, har vi i flere år haft speciale i at tilbyde smertefrie behandlinger til vores patienter. Det er for os altafgørende, at vores patienter trives, når de er på besøg i klinikken i Taastrup og hverken føler ubehag eller frygt i forbindelse med tandpleje og tandbehandlinger.

Bestil tidFokus på dine Tænder

Tandlæge Ole Pind ønsker at tilbyde dig tandbehandlinger, der både er holdbare, funktionelle og pæne. Vi har fokus på individuel rådgivning og behandling, og vi giver os altid god tid til hver enkelt patient. Det er vigtigt, at dine tænder og mundhygiejne er i top, hvis dit tandsæt skal holde sig smukt og smertefrit langt ud i fremtiden, men ved du hvilken tandbørste, du skal bruge, eller hvor ofte du burde bruge tandtråd?

Tandlæge Ole Pind er altid glade for at kunne give dig individuel vejledning omkring din mundhygiejne. Ind til du kommer på besøg hos vores klinik i Taastrup, kan du orientere dig om generelle råd fra Tandlægeforeningen.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Lindevej Tandlægerne
Lindevej 11A
2630 Taastrup


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Lindevej Tandlægerne
Lindevej 11A
2630 Taastrup

Information


Klinikejer:

Ole Pind

Adresse:

Lindevej 11A
2630 Taastrup

Etableringsår:

1990

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 17.30

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 12.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Centralt beliggende i TaastrupVores adresse er
Lindevej Tandlægerne
Lindevej 11A
2630 Taastrup

Seneste bedømmelser

Healthschore

9.5 / 10 (8 bedømmelser)

Jette pia larsen

Fremragende

Jeg havde en rigtig god oplevelse med tandlægen. Der var en rigtig god service m.m og jeg kan helt klart anbefale dem til andre. Prisen var også helt overskuelig.

Gorm wichmann

God

Der var ikke helt enigehed om behandlingen da den tandlæge jeg endte med at vælge da deres tilbud var for dyrt ikke kunne se det huld som dem på lindevej påstod jeg havde

Pia Jensen

Fremragende

5 stjerner fra mig. Behagelig og god oplevelse.