2

Axelgaard dinTANDLÆGE Silketand
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Velkommen hos Axelgaard dinTANDLÆGE

Silketand.dk er en moderne tandlægevirksomhed i Silkeborg med mange års erfaring i faget. Vores vision er at sikre, at dine tænder forbliver sunde hele livet. Af samme grund er vores metoder i høj grad baseret på langsigtede behandlingsplaner samt grundig og gensidig dialog.

Vi ønsker samtidig, at du får så behagelig en oplevelse som muligt, når du besøger vores tandlægeklinik i Silkeborg. Nok er resultater vigtige, men hvis du ikke føler dig tryg, er der ikke grundlag for et udbytterigt samarbejde. Derfor har vi blandt andet udviklet et wellness-koncept, for at skabe en tryggere og mere tillidsvækkende atmosfære i klinikken. Vi kan ligeledes tilbyde musik i høretelefoner, tempur-pude til nakken samt akupunktur for bl.a. at kunne berolige.

Bestil tidKvalitetssikret tandlæge

I 2005 blev klinikken en del af dinTANDLÆGE, som er en landsdækkende sammenslutning af tandklinikker med en fælles målsætning om at tilbyde den absolut bedste behandling. Klinikkerne sparrer med hinanden på kryds og tværs og sikrer dermed, at hver eneste klinik i samarbejdet altid er ajourført med den nyeste viden. Derfor er du selvfølgelig også garanteret en tidssvarende behandling, når du er patient hos Silketand.dk i Silkeborg.

I 2011 opnåede vi - i øvrigt som en af de første tandlægeklinikker i Danmark - en ISO 9001 certificering. Det er din garanti for, at vores behandlinger og udstyr lever op til internationale kvalitetsstandarder, og at behandling, hygiejne og service løbende bliver dokumenteret og kvalitetssikret.
Vores behandlinger

Dine egne tænder – hele livet. Det er en af mange målsætninger i dinTANDLÆGE.

Et realistisk mål for langt de fleste, der jævnligt modtager kvalificeret behandling og vurdering af deres tænder. Hos dinTANDLÆGE er langsigtede behandlingsplaner en naturlig del af dit besøg hos tandlægen.

Vi taler om nødvendige behandlinger, der skal laves på sigt og om, hvordan du selv kan være med til at forebygge. Desuden aftaler vi opfølgning og kontrol af behandlingerne.

Hos dinTANDLÆGE er du altid selv med til at vurdere og bestemme forløbet af behandlingsplanen.

Bestil tidKlinikken

Vi opdaterer løbende både klinikken, vores udstyr og vores viden inden for faget. Det sikrer vores patienter den bedste behandling og vores ansatte den bedste arbejdsplads.

I 2005 blev klinikken en del af kæden dinTANDLÆGE. I 2011 opnåede vi - i øvrigt som en af de første tandlægeklinikker i Danmark - en ISO 9001 certificering. Det betyder, at vi regelmæssigt laver kontrol af bl.a. vandkvalitet, sterilisationsprocesser, behandlingsprocedurer mm.

Klinikken ligger centralt i Silkeborg overfor Jyske Banks hovedkontor. Der er gode parkeringsmuligheder ved klinikken og gå-afstand til bus og tog.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Axelgaard dinTANDLÆGE Silketand
Tværgade 2
8600 Silkeborg


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Axelgaard dinTANDLÆGE Silketand
Tværgade 2
8600 Silkeborg

Information


Klinikejer:

Tove Axelgaard

Adresse:

Tværgade 2
8600 Silkeborg

Etableringsår:

1988

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 17.00

Torsdag:

08.00 - 17.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Klinikken ligger centralt i Silkeborg overfor Jyske Banks hovedkontor. Der er gode parkeringsmuligheder ved klinikken og gå-afstand til bus og tog.Vores adresse er
Axelgaard dinTANDLÆGE Silketand
Tværgade 2
8600 Silkeborg

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)