9.89 / 10

Gennemsnit af 18 bedømmelser – HealthschoreSeneste bedømmelser Healthschore

PROFIL KOMMENTAR OG DATO BEDØMMELSE
Oli

Rigtig god service og behandling.

24 dage siden

5 Fremragende

Meget god oplevelse. Venligt og imødekommende personale, som er meget hensynsfulde i deres behandling.

13 måneder siden

5 Fremragende

Jacob Hansen

Jeg er en mand på 26 år, som altid har været meget nervøs ved tandlæge besøg. Min tandlægeskræk har holdt mig fra tandlæge besøg i 5-6 år, som resulterede i et par huller.Nu har jeg været hos Mariam Jabeen og hendes søde assistent, som virkelig har ændret mit syn på tandlægebesøg. De er super professionelle og tager alt i et roligt tempo, og kun hvad du har lyst til.Du bestemmer alt, og de har en dryp-bedøvelse, som er en drøm. Du mærker intet ved pålægning af bedøvelse og alt hvad de skal lave gør ikke spor ondt. Du kommer dog ikke af med lyden af bor, så jeg tog mit headset med og hørte højt musik under forløbet. Jeg er så glad for at have fundet Mariam og kan kun opfordre til, at andre med tandlægeskræk eller problemer med tænderne skriver eller ringer til hende og får gjort noget ved det.God dag! :-)

13 måneder siden

5 Fremragende

Elke Hartvig

Jeg prøvede flere tandlæger i valby inden jeg fandt Mariam. Hun er den første tandlæge jeg er rigtig tilfreds med. Hun arbejder meget omhyggeligt og grundigt. Hun spørger altid efter mine behov. Jeg har fået lavet rigtig mange 'almindelige' behandlinger, en krone og en fjerning af visdomstand, og er yderst tilfreds med resultaterne. Desuden er det rart at komme til klinikken, fordi man altid bliver mødt af et omsorgsfuldt og roligt team og trygge atmosfere. Jeg kan ikke ønske mig en anden tandlæge.

13 måneder siden

5 Fremragende

Erik Ringen

Jeg har gået hos Tandlæge Mariam Jabeen i fire år. Jeg har fået lavet fire kroner og en rodbehandling og er meget tilfreds med resultatet. Og tandlægen har forsikret mig at kronerne er lavet i Danmark og er af høj kvalitet og uden mystiske materialer.

Hun virker som en ærlig tandlæge, som ikke foreslår større behandlinger end hvad der behøves.

Og nu har de også fået en lille maskine til bedøvelse, spørg mig ikke hvordan den virker, men man bliver ikke stukket, og man mærker ingenting overhovedet.Mine varmeste anbefalinger herfra.

13 måneder siden

5 Fremragende

Anna-Sofie Zahl

Jeg er blevet behandlet af Mariam og co i syv år nu. Der har heldigvis ikke været grund til nogen større behandlinger så det tyder jo på at det går meget godt. Der er generelt en meget god stemning og man føler sig altid velkommen i klinikken.

13 måneder siden

4 God

Torben Poort Lange

Har efterhånden været en del år hos Mariam, der er altid en hyggelig og rolig stemning. Jeg har (heldigvis) ikke har haft behov for andet en tandrensninger og et par enkelte udskiftninger af gamle plomper, men arbejdet bliver udført kompetent og effektivt.

13 måneder siden

5 Fremragende

Siv Kaisner

Jeg synes Mariam Jabeen + Co er et enormt prof. tandlæge-team. Jeg er meget "sensibel" når det gælder tandlæger, men teamet har hjulpet mig meget med at få mig til at slappe af og ikke være bange. Helt smertefri behandling ...Supergodt arbejde og rimelig i pris....og meget søde og behagelige :)

13 måneder siden

5 Fremragende

Daniel Chabert Pfefferkorn

Et fantastisk sted at gå til tandlæge. Fra det minut man træder ind af døren, føler man sig velkommen. under behandlinger er Mariam meget professionel og sørgede for at fortælle mig hvad hun foretog sig. Desuden oplevede jeg ingen smerte under selve tandlæge behandlingen eller bagefter. Klart den bedste tandlæge.

13 måneder siden

5 Fremragende

Michael Bønsdorf

Jeg kan på det varmeste anbefale tandlæge Mariam Jabeen. Hun er en meget dygtig, omhyggelig og samvittighedsfuld tandlæge. Der bliver aldrig lavet noget unødvendigt arbejde, kun det der skal laves. Man føler sig tryg og i gode hænder, når man sidder i stolen.

13 måneder siden

5 Fremragende

Niels Møller

Har været patient hos Mariam Jabeen i flere år. Jeg har fået skiftet en del fyldninger, herunder også fået påsat krone. Jeg har altid været fuldt ud tilfreds med den behandling, jeg har fået.Jeg har tidligere været patient i en større klinik, men blev træt af, at de ansatte tandlæger hyppigt blev skiftet ud.Stemningen hos Mariam Jabeen er altid harmonisk og behagelig.

13 måneder siden

5 Fremragende

Valentina Mossing

Jeg har altid fået venlig og professionel behandling hos tandlæge Mariam Jabeen og hendes klinikassistent. De er velinformeret og opdateret indenfor deres fag. Det er altid er god start på dagen at besøge min tandlæge.

13 måneder siden

5 Fremragende

Jens Nielsen

Jeg glæder mig næææsten altid, til jeg skal til tandlægen, man føler sig godt tilpas, får en god behandling, og resultatet er altid godt.Det kan anbefalesHilsen Jens

13 måneder siden

5 Fremragende

Flemming Jacobsen

Kompetente og omhyggelige er den opfattelse jeg har efter mange år, hvor jeg - udover almindelig tandpleje - har fået lavet implantater og mange kroner. Læg dertil en yderst behagelig omgangstone.

13 måneder siden

5 Fremragende

Jan Boye

Jeg HADER tandlægebesøg.... Basta.

Undtagen hos Mariam og Susanne ..... ;)

13 måneder siden

5 Fremragende

Birthe Tang

Altid en meget professionel, venlig og meget omhyggelig behandling.

13 måneder siden

5 Fremragende

Tine Jul Sørensen

Kan varmt anbefale Tandlæge Mariam Jabeen

13 måneder siden

5 Fremragende

Neelam Ghulam

Mariam kan helt sikkert anbefales.

13 måneder siden

5 Fremragende

Bestil en tid

Tandbud

Hos tandbud.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Healthscore InnovationsFonden

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.70 60 50 45


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik