2

Enghave Tandklinik
Healthschore – Dental House

9.5 / 10
(8 bedømmelser)


Vores klinik

Vi er meget stolte af vores klinik, som er placeret centralt på Vesterbro – tæt ved Enghave Plads. Det er meget vigtigt for os, at alle vores patienter synes, at det er rart at gå til tandlægen. Vores lyse lokaler med højt til loftet er derfor indrettet hyggeligt og har en rolig atmosfære, som gør, at du kan slappe af både før og under din behandling.

Bestil tidHøj faglighed

Hos Enghavetandklinik tilbyder vi en lang række tandbehandlinger, som udføres af erfarne og professionelle tandlæger med mange års erfaring. Vi ved derfor, hvad vi laver og kan garantere, at alle behandlinger bliver udført effektivt og korrekt. Tandlægefaget er et fag, som altid er i udvikling. For at vedligeholde vores høje faglige niveau sørger vi altid for at følge med i denne udvikling. Kun på den måde er det muligt for os at tilbyde de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder.
Vores behandlinger

Vores dygtige team består af to tandlæger, en tandplejer og tre klinikassistenter der udfører en lang række af forskellige tandbehandlinger. Ønsker du eksempelvis at få hvidere tænder, kan vi blandt andet tilbyde professionel tandblegning. Derudover tilbyder vi også helt almindelige tandeftersyn samt mere omfangsrige behandlinger såsom paradentosebehandling. Derudover vil du opleve, at vi er meget omhyggelige med at vejlede og guide vores patienter – det kan både være i henhold til, hvordan du selv kan optimere din tandpleje, men det kan også være i forhold til, hvilke behandling du har behov for.

Bestil tidLev med dine tænder resten af livet

Statistikkerne viser, at danskerne de seneste år er begyndt at gå markant mindre til tandlægen – en meget uheldig udvikling mener vi hos Enghavetandklinik. Får man ikke besøgt sin tandlæge regelmæssigt, risikerer man, at ens tænder tager stor skade, hvilket i sidste ende vil kræve både store og omkostningsfulde behandlinger. Derfor rådgiver vi altid vores patienter til regelmæssigt få deres tænder tjekket, sådan at vi har mulighed for at foretage forebyggende tandbehandlinger. På den måde mindske risikoen for at alvorlige tandproblemer opstår.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

Vi har altid tid til at hjælpe dig i vores åbningstid, hvis du har et problem med dine tænder. Har du tandpine, tandskader eller andre akutte problemer får du tid samme dag

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Enghave Tandklinik
Enghavevej 61
1674 København V


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Enghave Tandklinik
Enghavevej 61
1674 København V

Information


Klinikejer:

Birthe Lykkegaard

Adresse:

Enghavevej 61
1674 København V

Etableringsår:

1990

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 16.00

Tirsdag:

08.00 - 18.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 18.00

Fredag:

08.00 - 13.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Blot et stenkast fra Carlsberg st.Vores adresse er
Enghave Tandklinik
Enghavevej 61
1674 København V

Seneste bedømmelser

Healthschore

9.5 / 10 (8 bedømmelser)

Shilla Sara Rohanimanesh

Fremragende

Rigtig sødt og smilende personale! Virkelig en god oplevelse :-)

Jonas Bang

Fremragende

Havde ikke været til tandlægen i flere år. Fik den bedste og rareste behandling :)

Kami

Fremragende

Kan ikke forestille mig en bedre tandlæge