2

Tandlægerne ved Nørreport
Healthschore – Dental House

0 / 10
(0 bedømmelser)


Velkommen hos Tandlægerne ved Nørreport

Vores klinik ligger i hjertet af København lige ved Nørreport St.
Kun få skridt fra S-tog, busser og metro. Er du i bil, er det let at parkere ved Israels Plads, som bare er få minutters gang fra klinikken. På tandklinikken arbejder fem tandlæger og fire klinikassistenter. Vi ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg, når du kommer hos os.

Bestil tidTrygge hænder

Tandlægerne ved Nørreport er en moderne tandklinik i hjertet af København. På tandklinikken arbejder fem tandlæger og fire klinikassistenter. Tilsammen udgør de et dygtigt team af tandlæger ved Nørreport. For os er trygheden i centrum, da vi ved, hvor vigtigt det er for en behandling, at du som patient, føler dig i trygge hænder, når du kommer til os.

Vi tilstræber, at patienter med akutte behov bliver behandlet hurtigst muligt. Dette sikrer, at vi hurtigt kan finde årsagen til dine smerter eller ubehag og give dig den rette behandling.
Moderne klinik

Vores tandklinik er udsmykket på en måde, der afviger fra de fleste andre tandklinikker. Vi har nemlig indrettet os med en hyggelig, farverig og hjemlig stil. Denne atypiske udsmykning og indretning bunder i vores store ønske om en afslappet og rolig atmosfære på klinikken. Trods den utraditionelle stil går vores klinikindretning naturligvis ikke på kompromis med hygiejniske krav – dét er trods alt det vigtigste.

Bestil tidEfteruddannelse af personale

For konstant at opretholde et konkurrencedygtigt niveau, er personalet under løbende efteruddannelse, således er vi hos Tandlægerne ved Nørreport hele tiden bekendte med den nyeste udvikling. De nyeste teknologiers effekter afspejler sig i vores patienters tilfredshed; er vores behandlinger skånsomme og effektive, er vores patienter glade, når de træder ud af døren.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne ved Nørreport
Nørre Voldgade 27
1358 København K


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne ved Nørreport
Nørre Voldgade 27
1358 København K

Information


Klinikejer:

Shiman Farkish

Adresse:

Nørre Voldgade 27
1358 København K

Etableringsår:

1935

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Finansering, Mobilepay og Forbrugsforening

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 18.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 17.30

Torsdag:

08.00 - 18.00

Fredag:

08:00 - 16.00

Lørdag:

Lukket - /

Søndag:

Lukket - /

Beliggenhed

Vores klinik ligger i hjertet af København lige ved Nørreport St. Kun få skridt fra S-tog, busser og metro. Er du i bil, er det let at parkere ved Israels Plads, som bare er få minutters gang fra klinikkenVores adresse er
Tandlægerne ved Nørreport
Nørre Voldgade 27
1358 København K

Seneste bedømmelser

Healthschore

0 / 10 (0 bedømmelser)