2

Teamtand Greve
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Som patient hos Teamtand

I vores optik er det at behandle og pleje tænder mere end et almindeligt arbejde. Det er også en tillidssag. Som patient skal du nemlig kunne stole på, at vi til enhver tid giver dig den bedst tænkelige information, rådgivning og behandling. Det vil vi, og det gør vi. Derfor har vi også ganske høje krav og målsætninger til os selv, vores udstyr og de materialer, vi anvender.

Bestil tidKvalitets materialer

Vi har også en stærk holdning til hvilke materialer, vi ønsker at anvende i vores behandlinger. Det skal være materialer af den højeste kvalitet, før vi vil stå inde for dem og bruge dem på vores patienter. Et eksempel herpå er tandkroner, som findes i forskellige prisniveauer og lige så forskellige kvalitetsniveauer verden over. Hos Teamtand vil vi aldrig tilbyde dig en prisbillig krone i en ringe kvalitet. Vi vil hellere lave et godt og professionelt stykke arbejde med en danskfremstillet kvalitetskrone, du både bliver glad for og som ikke hen ad vejen knækker eller giver dig andre problemer. Det er vores holdning.
Du er den vigtigste på vores klinik

Du er i vores øjne den vigtigste person i det øjeblik, du træder ind af døren. Du skal føle dig godt behandlet, tryg og i kompetente hænder. Det er vores målsætning og holdning til at drive Teamtand.

Bestil tidNyeste udstyr

Da vi vil kunne tilbyde vores patienter de mest moderne behandlingsmetoder og nyeste teknologi investerer vi derfor gerne løbende i solidt testet og moderne tandlægeudstyr.

Vi har bl.a. lige investeret i en Piezo fra Mectron, som er et apparat, der viser sig meget effektiv og skånsom fx til dybdegående tandrensninger med desinficerende væsker. Ud over dette har vi også købt en digital aftryksscanner. Den sørger for, at du nu helt kan undgå de ubehagelige silikoneaftryk, når du skal have lavet kroner og broer. Den har ligeledes vist sig mere nøjagtig end de gamle silikoneaftryk, hvilket gør at din tid i tandlægestolen bliver reduceret.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Teamtand Greve
Over Bølgen 2B, 1. sal
2670 Greve


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Teamtand Greve
Over Bølgen 2B, 1. sal
2670 Greve

Information


Klinikejer:

Kami Karimian

Adresse:

Over Bølgen 2B, 1. sal
2670 Greve

Etableringsår:

2003

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Faktura, Finansering, Konto-overførsel og Mobilepay

Åbningstider


Mandag:

08:00 - 16:00

Tirsdag:

08:00 - 16:00

Onsdag:

08:00 - 16:00

Torsdag:

08:00 - 17:00

Fredag:

08:00 - 15:00

Lørdag:

Lukket - /

Søndag:

Lukket - /

Beliggenhed

Din tandlæge i shoppingcenteret Waves. gratis parkering - helt uden tidsbegrænsningVores adresse er
Teamtand Greve
Over Bølgen 2B, 1. sal
2670 Greve

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)