2

Tandlæge Peter Villquist
Healthschore – Dental House

10 / 10
(2 bedømmelser)


Velkommen hos Tandlæge Peter Villquist

Tandlæge Peter Villquist har i mere end 10 år oparbejdet et ry som kompetent og faglig stærk tandlæge i Køge. I 2009 købte Peter Villquist sig ind i klinikken. Siden da har han arbejdet målrettet mod at skabe byens bedste tandlægeklinik.

Vi har gennem de seneste år oplevet en god vækst af nye patienter, samtidig med at vores eksisterende patienter heldigvis fortsætter deres regelmæssige tandeftersyn hos os. Det skyldes, at vi altid har fokus på at skabe tillid mellem os selv og alle vores patienter, hvilket også hænger sammen med vores ambition om at være den bedste tandlæge i Køge,

Bestil tidBehandlinger

Ved et regelmæssigt tandeftersyn undersøger vi naturligvis dine tænder. I den forbindelse undersøger vi også din mundhule og slimhinder for at tjekke, om alt er, som det skal være. Efter undersøgelse gennemgår vi resultaterne med dig, og her giver vi også gode råd til, hvordan du kan forbedre din tandhygiejne.

Giver det regelmæssige tandeftersyn anledning til videre tandbehandling, aftaler vi behandlingen med dig i umiddelbar forlængelse af eftersynet. Vi har blandt andet specialiseret os i tandregulering på voksne. Med baggrund i vores store erfaring, udfører vi stort set alle tandbehandlinger!
Køges bedste tandlægeklinik

Hos Tandlæge Peter Villquist ønsker vi at skabe Køges bedste tandlægeklinik for vores patienter og for vores medarbejdere.

Vi er ydmyge overfor opgaven, da vi ved det stiller store krav til virksomheden. Til trods for ydmygheden vil vi dog hver eneste dag arbejde for at opnå dette mål.

Vi ved, at vi kun kan kalde os de bedste, hvis vores patienter deler denne opfattelse med os. Derfor behandler vi hver enkelte patient ud fra devisen “bag ethvert tandsæt er et menneske”. Det betyder, at vi altid møder vores patienter i øjenhøjde. Sammen med vores patienter finder vi den løsning, som bedst muligt kan sørge for, at vi lever op til vores motto: at alle skal gå herfra med et flot smil.

Bestil tidVi har fokus på dig og dine tænder

Hos Tandlæge Peter Vilquist tilbyder vi en bred vifte af forskellige tandbehandlinger. For at yde den allerbedste behandling, er det vigtigt for os, at vi gør en stor indsats for at forstå dine ønsker og behov. Samtidig er det også vigtigt for os, at vi sørger for, at gøre os så forståelige over for dig som muligt. På den måde sikrer vi, at du aldrig er i tvivl om, hvilke tandbehandlinger der er nødvendige, og at du heller ikke er i tvivl om, hvilke omkostninger der er forbundet med behandlingerne.

For at opnå et godt resultat i behandlingerne, er samarbejde mellem os som tandlæge og dig som patient grundlæggende. Vi har en forhåbning om, at du trygt kan fortælle os om dine tandproblemer, når du har oplevet vores ærlighed omkring dine muligheder og vores empati for din situation. Vi ønsker nemlig at hjælpe dig til at sikre dine tænder for livet.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlæge Peter Villquist
Ellemarksvej 9
4600 Køge


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlæge Peter Villquist
Ellemarksvej 9
4600 Køge

Information


Klinikejer:

Peter Villquist

Adresse:

Ellemarksvej 9
4600 Køge

Etableringsår:

2009

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Mobilepay og Forbrugsforening

Åbningstider


Mandag:

09.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 15.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 17.00

Fredag:

08.00 - 14.00

Lørdag:

Lukket - /

Søndag:

Lukket - /

Beliggenhed

Bus 101A tæt på Egen parkeringsplads og handicapplads Handicapvenligt indgangspartVores adresse er
Tandlæge Peter Villquist
Ellemarksvej 9
4600 Køge

Seneste bedømmelser

Healthschore

10 / 10 (2 bedømmelser)

Charlotte Klostergaard Christy

Fremragende

Clara er en fantastisk tandlæge som får en til at føle sig godt tilpas og værner om patienten. Super oplevelse for en, som er ret bange for at gå til tandlæge, - til at føle sig tryg.

Rie Pedersen

Fremragende

Har i dag været forbi tandplejer Larisa, som ydet en rigtig god service. Hun har en dejlig og rolig personlighed der gør man føler sig helt tryk. Hun var hele tiden opmærksom på om jeg havde det ok. Så alt i alt en rigtig dejlig oplevelse, hvilket det plejer at være.