2

Tandklinikken Torvegade
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Velkommen til Tandklinikken Torvegade

Dine tænder skal helst holde hele livet, og det kan de, hvis du passer godt på dem. Et regelmæssigt tandeftersyn virker forebyggende, så du kan forhindre små tandskavanker som for eksempel huller i at udvikle sig til mere seriøse tandproblemer, som koster dyrt og måske giver grimme tænder for livet.

Hos Tandklinikken Torvegade i Nørresundby tilbyder vi avanceret og konventionel tandbehandling med de nyeste behandlingsmetoder, materialer, uddannelser og kompetencer.

Bestil tidDit første besøg

Uanset om du har gået regelmæssigt til tandlæge, eller om du af forskellige årsager har afholdt dig længe fra tandlægebesøg, er du meget velkommen på Tandklinikken Torvegade.

Det første besøg på klinikken vil ofte omfatte en grundig undersøgelse og 2 undersøgelsesrøntgenbilleder. Røntgenbillederne tages for at fastslå, om der er caries mellem kindtænder og under fyldninger. En tandrensning vil sandsynligvis også være nødvendig. Er der behov for yderligere behandling, får du et skriftligt overslag.
Vi tænker på dine behov

Vi bestræber os altid på at lave overslaget så nøjagtigt som muligt. Dvs. ingen ubehagelige overraskelser. I enkelte tilfælde kan det dog vise sig, at en anden behandling end først foreslået bliver nødvendig, men så informerer vi dig om denne risiko inden behandlingsstart. Hvis din økonomi ikke rækker til hele behandlingen, laver vi sammen en prioriteret rækkefølge, så du får lavet det vigtigste først.

Det er vigtigt at for os, at forstå dine behov for tandbehandling og hvad du foretrækker, så vi sammen kan skræddersy din behandling, så du opnår fuld tilfredshed.

Bestil tidOm klinikken

På Tandklinikken Torvegade sætter vi en ære i at lytte til dig. Vi stiller os til rådighed med vores faglige ekspertise og gør os umage med at informere om de forskellige behandlingsmuligheder. Ofte findes der mange behandlingsmuligheder alt afhængig af ønsker, behov og økonomisk formåen. Vi lægger stor vægt på præcis kommunikation i en rolig og rar atmosfære, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. Det er dine tænder, så derfor er det dig, der bestemmer. Det vi kan gøre er, at informere dig bedst muligt om muligheder, så du træffer det rigtige valg.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinikken Torvegade
Torvegade 38
9400 Nørresundby


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinikken Torvegade
Torvegade 38
9400 Nørresundby

Information


Klinikejer:

Tandlæge Jesper Stigaard Nielsen

Adresse:

Torvegade 38
9400 Nørresundby

Etableringsår:

2005

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 17.00

Fredag:

08.00 - 15.00

Lørdag:

Lukket - /

Søndag:

Lukket - /

Beliggenhed

Klinikken ligger centralt i Nørresundby i en lille sidegade til torvet og har let tilgængelige og gratis parkeringsmuligheder. Vi anbefaler 2 timers parkering lige overfor klinikken og i Garvergade (tæt ved apoteket ca. 300 m fra klinikken). Lige nedenfor klinikken findes 30 min p-båse.Vores adresse er
Tandklinikken Torvegade
Torvegade 38
9400 Nørresundby

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)