2

Tandlægerne No. 68
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Om Tandlægerne No. 68

Vi er en moderne tandklinik, som ønsker at gøre dit besøg hos os så behageligt, som overhovedet muligt. Når du træder ind ad døren i vores klinik, vil du blive mødt af vores venlige receptionist, der vil tage godt imod dig. Inden din behandling går i gang, er du velkommen til at vente i vores hyggelige venteværelse.

Vi bestræber os altid på at tilbyde en moderne og effektiv behandling. Netop derfor er vores behandlingsrum udstyret med det mest moderne tandlægeudstyr, der skal sikre dig en skånsom behandling med flotte resultater.

Bestil tidGod kommunikation og smertefri behandling

Vi byder meget gerne nye patienter velkommen i vores klinik.

Vi ved, at det er en tillidssag at komme til tandlægen. Hvis der ikke er tillid mellem behandler og patient, vil det ofte resultere i en mindre behagelig oplevelse for patienten. Derfor vægter vi at informere vores patienter om deres behandlinger, og vi rådgiver altid ud fra den enkelte patient og dennes situation.
Klinikken

I vores klinik vil vi gerne gøre det til en så behagelig oplevelse som muligt for vores patienter. Har du uro ved at skulle til tandlægen, nervøs for din tandsundhed eller frygter du en bestemt behandling - så kan du altid fortælle os det.

Vi er her for at hjælpe dig med at bevare eller få sunde tænder og tandkød, og du skal derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os. Alle er velkomne i vores tandlægeklinik.

Bestil tidTandlægeskræk?

Hos Tandlægerne No. 68 behandler vi mange patienter med tandlægeskræk. Når bliver opmærksomme på patienter med netop denne fobi, så tager vi naturligvis altid ekstra stort hensyn til dette og behandler så nænsomt som overhovedet muligt. Vi ligger ligeledes stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge igennem alle typer af behandlingsforløb, hvorfor vi gør meget ud af informere grundigt om en eventuel forestående behandling.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne No. 68
Amagerbrogade 68
2300 Amager


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne No. 68
Amagerbrogade 68
2300 Amager

Information


Klinikejer:

Dorte Nielsen

Adresse:

Amagerbrogade 68
2300 Amager

Etableringsår:

2014

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Faktura, Finansering og Konto-overførsel

Åbningstider


Mandag:

08:00 - 18:00

Tirsdag:

09:00 - 19:00

Onsdag:

08:00 - 16:00

Torsdag:

08:00 - 17:30

Fredag:

08:00 - 14:00

Lørdag:

Lukket - /

Søndag:

Lukket - /

Beliggenhed

Metro: 2 min. fra Metroen og Amagercenteret Bus: 5C stopper tæt på klinikkenVores adresse er
Tandlægerne No. 68
Amagerbrogade 68
2300 Amager

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)