2

Rødovre Tandlægerne
Healthschore – Dental House

0 / 10
(0 bedømmelser)


Velkommen til Rødovre Tandlægerne

Søger du en kompetent og behagelig tandlæge i Rødovre? Så er du velkommen hos Rødovre Tandlægerne. Her stræber vi efter en høj kvalitet i vores behandlinger - og lægger samtidigt vægt på, at alle patienter skal føle sig trygge og godt behandlet.
Du finder os på Tårnvej 55, og vi er ligeledes et oplagt valg, hvis du vil være patient hos en tandlæge et stenkast fra Rødovre centrum.

Vi glæder os til at møde dig i klinikken, hvor tillidsvækkende og professionel behandling er en selvfølge!

Bestil tidVi har dig i centrum

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje.
Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.
Smertefri behandling - uden frygt

I klinikken har vi desuden stort fokus på at komme tandlægeskræk til livs. Vi ved, at mange føler sig utrygge ved at gå til tandlægen, og det har vi stor forståelse for. Derfor går vi gerne den ekstra mil for, at du skal føle godt tilpas, når du viser os den tillid at vælge os som din tandlæge i Rødovre. Behandlingerne udføres ligeledes omhyggeligt og smertefrit, og vi sætter gerne lidt mere tid af til dit besøg, hvis du har behov for det.

Bestil tidVi udfører alle former for tandbehandling

I vores tandlægeklinik i Rødovre har vi stort fokus på forebyggende tandpleje, som sikrer, at dine tænder bliver holdt sunde hele livet, og regelmæssige undersøgelser er derfor et vigtigt fundament i vores metoder.
Vi tilbyder dog tandbehandling til ethvert behov, og vi har viden og udstyr til at udføre alt fra implantatbehandling over æstetiske behandlinger til behandling af paradentose. Dermed får du samlet alle dine behov for tandpleje hos én og samme tandlæge i Rødovre, når du er patient i vores klinik.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Rødovre Tandlægerne
Tårnvej 55
2610 Rødovre


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Rødovre Tandlægerne
Tårnvej 55
2610 Rødovre

Information


Klinikejer:

Lars Paulsen

Adresse:

Tårnvej 55
2610 Rødovre

Etableringsår:

2004

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Faktura, Finansering og Konto-overførsel

Åbningstider


Mandag:

08:00 - 16:00

Tirsdag:

08:00 - 16:00

Onsdag:

08:00 - 16:00

Torsdag:

08:00 - 16:00

Fredag:

08:00 - 16:00

Lørdag:

Lukket / efter aftale

Søndag:

Lukket / efter aftale

Du finder os her.

Du finder os på Tårnvej 55, og vi er ligeledes et oplagt valg, hvis du vil være patient hos en tandlæge et stenkast fra Rødovre centrum. Det er også meget nemt at komme til med offentlig transport.Vores adresse er
Rødovre Tandlægerne
Tårnvej 55
2610 Rødovre

Seneste bedømmelser

Healthschore

0 / 10 (0 bedømmelser)