2

Sanadent Tandlægerne
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Velkommen hos Sanadent Tandlægerne

Sanadent tandlægerne på Frederiksberg og i Holbæk er topmoderne tandklinikker med sunde holdninger, høj etik og fokus på mennesket bag tænderne. Vores dygtige tandlæger lægger vægt på høj faglig kvalitet, smertefri behandling og nærvær.

Bestil tidVi har altid patienten i fokus

Du kan altid regne med at blive modtaget med respekt og omsorg, når du kommer til tandlægen i København eller i Holbæk. Vi interesserer os brændende for tænder, men tænderne sidder jo i DIN mund, og derfor er du hovedpersonen.

Siden 2005 har tusindvis af mennesker valgt at få hjælp med deres tænder på vore tandklinikker på Frederiksberg og i Holbæk. Mange af dem er henvist fra andre tandlæger, som har bedt en af vore eksperter om at sætte et implantat ind eller overtage en svær rodbehandling. Det er vi taknemmelige for, og vi kunne aldrig drømme om at svigte denne tillid.
Økonomi?

Vi tror på respektfuldt samarbejde mellem mennesker.

Vores opgave er at møde de mennesker, som har valgt at lade os hjælpe dem med at optimere deres tandsundhed, med topkvalificerede behandlere og med respekt for det enkelte menneskes situation. Vi bestræber os på at løse denne opgave hver eneste dag og i hver eneste konsultation og behandling. Hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg har vi f.eks. et princip om, at du skal kunne regne med en aftalt pris. Hvis der dukker uforudsete problemer op, og vi ikke på forhånd har advaret dig om denne risiko, så tager vi ansvaret for at gennemføre den nødvendige behandling, uden at det koster ekstra for dig.

Bestil tidTandbehandling med respekt for dine tænder

Uanset om du har perfekte tænder og bare gerne vil bevare dem perfekte, står over for en mindre tandbehandling eller en mere omfattende restaurering af dit tandsæt, så tilbyder Sanadent Tandlægerne på Frederiksberg dig et respektfuldt samarbejde på et højt fagligt niveau. Vi brænder for at lave tænder, men tænderne sidder jo i din mund. Derfor vil du altid være den vigtigste person i vores samarbejde. Det betyder, at vi til enhver tid ser det som vores fornemste opgave at give dig den mest optimale behandling i et velplanlagt, smertefrit forløb.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Sanadent Tandlægerne
Lindevej 2, 1 sal
1877 Frederiksberg C


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Sanadent Tandlægerne
Lindevej 2, 1 sal
1877 Frederiksberg C

Information


Klinikejer:

Leila Seidelin Bache

Adresse:

Lindevej 2, 1 sal
1877 Frederiksberg C

Etableringsår:

2014

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort, Finansering, Konto-overførsel og Mobilepay

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 18.00

Onsdag:

08.00 - 18.00

Torsdag:

08.00 - 17.00

Fredag:

08.00 - 15.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Det er nemt at blive patient hos Sanadent tandlægerne!

Du finder os i hjertet af Frederiksberg, få hundrede meter fra Frederiksberg Center. Det er nemt at komme til med offentlig transport og mulighed for parkering i nærheden.Vores adresse er
Sanadent Tandlægerne
Lindevej 2, 1 sal
1877 Frederiksberg C

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)