2

Tandklinik Flot Smil
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Professionelt tandlægearbejde

Tandlæge Bruun på Frederikssundvej i København NV har hjulpet vores kunder til smukke, sunde og velplejede tænder siden 1985 – et år efter Jørgen Bruun tog afgangseksamen fra Tandlægehøjskolen i København. Vi har på vores tandklinik således været i faget længe, og udfører professionelt tandlægearbejde, med henblik på at give dig en sund mund og et smukt smil.

Bestil tidHistorien bag vores tandklinik

Vores tandklinik ligger i Københavns første ”lægehus” på Frederikssundvej, som blev bygget i 1957. Før tandlæge Bruun kom til i 1985 har alt fra læger og speciallæger til en fysiurgisk klinik haft hjemme her. I dag huser ejendommen vores tandlæge samt en røngtenklinik, almindelig lægepraksis og et dentallaboratorium.​

Vi har gennem tiden på vores tandklinik behandlet patienter fra hele Københavnsområdet således, at vores kundegrundlag i dag er patienter fra Nørrebro, Nordvest og Husum.
Vi gør os umage

Vi ønsker altid at bevare så meget som muligt af dit sunde tandvæv og bygge ovenpå de levedygtige dele af tanden. Vi videreuddanner os desuden løbende for at kunne bygge ovenpå vores allerede store viden om faget. For os handler det om, at give dig den bedst mulige tandbehandling og oplevelse.

Detaljerne er små i tandlægearbejdet, og vi bruger derfor lupbrille ved alle behandlinger. Lupbrillen forstørrer de enkelte dele i munden tre gange, og sikrer dig dermed kvalitetsarbejde ved en behandling.

Bestil tidFokus på hygiejne og personlig behandling

Vi går vi meget op i hygiejne, og det er derfor vigtigt for os, at vores udstyr er sterilt. For at opnå den bedst mulige hygiejne, kontrollerer vi regelmæssigt vores udstyr til sterilisation af instrumenter i samarbejde med Statens Serums institut. Vi bruger også så vidt muligt engangsartikler, for at holde undgå spredning af bakterier.

Vi behandler alle patienter efter samme høje standard, og steriliserer og desinficerer alle instrumenter og overflader efter ethvert patientbesøg. Vi har installeret specielle ”opvaskemaskiner” til rengøring af tandinstrumenter, hvor vi til sidst steriliserer instrumenterne i en autoklave.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

For at bestille tid hos os skal du indtaste dit fulde navn, telefonnummer og email i feltet. Du vil herefter blive ringet op, med henblik på at finde en tid til dig.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinik Flot Smil
Frederikssundsvej 80B
2400 København NV


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinik Flot Smil
Frederikssundsvej 80B
2400 København NV

Information


Klinikejer:

Jørgen Bruun

Adresse:

Frederikssundsvej 80B
2400 København NV

Etableringsår:

1985

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Kreditkort og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08.00 - 15.00

Tirsdag:

08.45 - 17.00

Onsdag:

08.00 - 17.00

Torsdag:

09.30 - 18.00

Fredag:

08.00 - 13.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket

Beliggenhed

Et stenkast fra Nørrebro station.Vores adresse er
Tandklinik Flot Smil
Frederikssundsvej 80B
2400 København NV

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)