2

Tandklinikken Kongensgade
Healthschore – Dental House

/ 10
( bedømmelser)


Din tandlæge i Esbjerg

Hos os er dit smukke smil helt centralt. Det betyder, at vi kan stå inde for kvaliteten af kroner, broer og implantater. Kvaliteten sikrer vi ved at bruge det optimale udstyr på markedet, dermed ikke nødvendigvis det nyeste, men det gennemtestede og kvalitetssikrede udstyr til de individuelle behandlinger.

Hos Tandklinikken Kongensgade får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi gør vores bedste for at gøre din tandbehandling til en god oplevelse.

Bestil tidTrygge rammer

Det skal være trygt at få en tandbehandling hos os – fra du træder ind i vores reception, til du forlader klinikken. Derfor lægger vores team et stort stykke arbejde i at sørge for, at alle patienter er glade og trygge ved at komme hos os, og samtidig give de patienter, der skulle have tandlægeskræk, lidt ekstra opmærksomhed med på vejen. På den måde sørger vi for, at alle vores patienter går ud med et større smil, end da de kom ind i vores tandklinik.

I forlængelse af at det skal være trygt at komme ind på vores tandklinik, skal du naturligvis også opleve et minimum af ubehag. Derfor tager vi altid en snak med dig om dine muligheder for bedøvelse, inden tandlægen udfører en tandbehandling på dig.
Vores fokus

At holde tænder rene og sunde ved de fleste. Derfor er det er vigtigt at få tænder og tandkød tjekket regelmæssigt, så problemer kan tages i opløbet og behandles, inden de får mulighed for at udvikle sig.

Hos Tandklinikken Kongensgade får du en grundig og professionel behandling til fornuftige priser. Tandlæge Saad Fadhl samt vores team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre din tandbehandling til en god og positiv oplevelse.

Bestil tidTandbehandling i høj kvalitet

De tandbehandlinger, der bliver udført hos Tandklinikken Kongensgade, skal være udført i høj kvalitet, så du kan gå fra vores klinik med et stort smil. Derfor har vi investeret i det bedste udstyr på markedet og udfører vores behandlinger med omhu.

Hvis du kommer til tandtjek hvert halve år, har vi bedst mulighed for at forebygge eventuelle fremtidige behandlinger, såsom små huller, der ellers kunne udvikle sig til at skulle fjernes ved rodbehandling. Ved tandtjek kan du også få en tandrensning.

Har du akutte smerter i dine tænder, vil vi gøre vores yderste for at afhjælpe dine smerter samme dag. Kontakt os, så snart du mærker det mindste ubehag i dine tænder, og lad os kigge på, hvad årsagen kan være. Jo før, jo bedre.

Ydelse og pris

YDELSE PRIS VÆLG
Tandeftersyn (fra 26 år) 161,74 DKK
Tandeftersyn (fra 18-25 år) 90,16 DKK
Røntgenbillede (et billede) 147,69 DKK
Røntgenbillede (to billeder) 206,54 DKK
Tandrensning 202,41 DKK
Tandrensning uden statsligt tilskud 308,00 DKK

Samlet pris: 00,00 DKK

Bestil din tid her

– Tandklinikken Kongensgade 13 tilbyder tandbehandlinger i trygge rammer

Vi har elevator til handicappede, og dårligt gående som ikke kan tage trapper.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinikken Kongensgade
Kongensgade 13, 3. sal.
6700 Esbjerg


Dit privatliv er vigtigt for os. Vi deler ikke dine personlige oplysninger til nogen uden for vores netværk.Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandklinikken Kongensgade
Kongensgade 13, 3. sal.
6700 Esbjerg

Information


Klinikejer:

Saad Rasoul Fadhl

Adresse:

Kongensgade 13, 3. sal.
6700 Esbjerg

Etableringsår:

2011

Betalingsformer:

Kontant, Dankort, Faktura og Finansering

Åbningstider


Mandag:

08:00 - 16:00

Tirsdag:

08:00 - 16:00

Onsdag:

08:00 - 16:00

Torsdag:

08:00 - 16:00

Fredag:

08:00 - 14:00

Lørdag:

Lukket - ?

Søndag:

Lukket - ?

Beliggenhed

Centralt beliggende i EsbjergVores adresse er
Tandklinikken Kongensgade
Kongensgade 13, 3. sal.
6700 Esbjerg

Seneste bedømmelser

Healthschore

/ 10 ( bedømmelser)