Snorkeskinne – en behandling mod snorken

Skrevet d.
Tilbage Næste

Mange oplever, at de under deres søvn snorker en del og oftest generer det den, man sover sammen med. Hvis man snorker ofte, bør man blive undersøgt af lægen. Oftest vil en læge anbefale en snorkeskinne som løsning på problemet. Hvis dit snorkeproblem ikke løses kan det påvirke din livskvalitet. Omkring 20% af den danskebefolkning lider af søvnapnø, snorkeproblemet er noget mange kender til.

Er snorke farligt?

Snorke i sig selv er ikke farligt, men det kan påvirke din nattesøvn ved at, den man sover sammen med oftest vækker dig, og det påvirker din nattesøvn, fordi du ikke får en kontinuerlig nattesøvn.

Mange i dag vælger at løse problemet med snorken ved at købe en snorkeskinne, som de gør brug af, når de skal sove.

snorkeskinne

Snorkeskinne – fordele

En af de største fordele ved snorkeskinnen er selvfølgelig, at den løser problemet mod snorken, men af andre fordele kan nævnes:

Snorkeskinnen er let, at have med sig, samt støjer den ikke.

I lande som fx Sverige bruges snorkeskinne ofte som førstevalgsbehandling mod snorken.

De første uger med snorkeskinnen

I startfasen vil man opleve omhed i tænderne, når man bruger snorkeskinnen. Det skyldes, at kæbe- led og musklerne skal vænne sig til snorkeskinnen. Når musklerne har vænnet sig til snorkeskinnen, så vil man opleve, at man kan bruge skinnen uden nogle gener.

Du kan se en video på dette link: “Sov godt uden snorking”, hvor der bliver forklaret om hvordan snorken påvirker din nattesøvn, og hvordan snorkeskinnen hjælper dig med at få fjernet snorken.

Hvad koster en Snorkeskinne?

Prisen for en snorkeskinne kan varierer alt fra 2.000 – 4.000 kr. Det skal nævnes, at hvis du som patient er medlem af Danmark, så kan du uanset gruppe få tilskud på behandlingen.