Tandlæger i Ballerup

I vores oversigt har vi samlet nogle af de mest populære tandlæger i Ballerup. Du kan hurtigt og nemt danne dig et overblik over de forskellige tandlæger, hvad angår bedømmelser, afstand og meget mere.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Tandlægehuset Linde Allé

2750 Ballerup

0 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID Måløv Tandklinik

2760 Måløv

0 bedømmelse(r)

4 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Herlev Tandpunkt

2730 Herlev

0 bedømmelse(r)

4,9 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Christina og Jan Prener

2730 Herlev

19 bedømmelse(r)

5,2 km
BESTIL EN TID Tandlæge Jørgen Crilles Petersen

3500 Værløse

0 bedømmelse(r)

6,6 km
BESTIL EN TID Glostrup Tandlæge

2600 Glostrup

0 bedømmelse(r)

7,1 km
BESTIL EN TID dinTandlæge Taastrup

2630 Taastrup

0 bedømmelse(r)

9 km
BESTIL EN TID Tandlæge Lone Stenger

2870 Dyssegård

5 bedømmelse(r)

10,5 km
BESTIL EN TID Lyngby Tandlægerne

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

10,6 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Rikke Hartlev

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

10,6 km
BESTIL EN TID Tandklinik Flot Smil

2400 København NV

9 bedømmelse(r)

10,7 km
BESTIL EN TID Tandklinik NV

2400 København NV

5 bedømmelse(r)

10,7 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

11,1 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE Vallensbæk

2665 Vallensbæk Strand

0 bedømmelse(r)

11,4 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Kildegårds Plads

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

11,6 km

Valg af tandlæge i Ballerup

Der findes ikke én tandlæge i Ballerup, der er den rette for alle. Når det drejer sig om valg af tandlæge, bør du udelukkende fokusere på dine egne individuelle krav og behov. Selvom dine venner og familiemedlemmer er glade for at være patienter hos en tandlæge, vil det ikke nødvendigvis være den rette tandlæge for dig. Skal dine tænder havde den bedste pleje, så bør du vælge den bedste tandlæge i Ballerup. Er du bosat i Ballerup eller omegn, kan du glæde dig over, at der er mange tandlæger i dit nærområde. Nogle af disse tandlæger bliver du præsenteret for i vores oversigt. Vi giver dig det komplette overblik, så du kan blive klogere på, hvilke alternativer du har til din nuværende tandlæge.

Populære tandlæger i Ballerup og omegn

Foretrækker du en dygtig, professionel og serviceminded tandlæge, så kan du med fordel undersøge dine muligheder. Som du allerede er blevet bekendt med, er der relativt mange tandlæger i Ballerup og omegn. Vil du være sikker på at vælge rigtigt, kan du f.eks. læse bedømmelser og anmeldelser fra tidligere patienter. Dermed kan du danne dig et indtryk af, hvorvidt den pågældende tandlæge opfylder dine behov og ønsker – eller ej. I din jagt på den bedste tandlæge vil du højst sandsynligt støde på en række tandlæger i Ballerup, som du ikke kendte til på forhånd. Beslutter du dig for, at du vil skifte tandlæge, så kan du i princippet gøre det allerede i dag. Du er nemlig ikke forpligtet til at fortsætte som patient hos en bestemt tandlæge. Du har altid mulighed for at tage kontakt til en eller flere tandlæger i Ballerup, hvis du vil vide mere om dine fordele som patient. Tilmed vil du kunne læse alt om behandlinger, prisniveau og meget mere på vores site. Vi stiller vores tjeneste til fri benyttelse, da vi ønsker, at du skal lykkedes med at finde den rette tandlæge i Ballerup.

Kort over Ballerup.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik