Tandlæger i Charlottenlund

Mange danskere forsøger ofte at undgå tandlægebesøg så længe, de kan. Det er ikke nogen god idé, da det bestemt anbefales at få foretaget regelmæssige eftersyn af dine tænder. Det vil oftest også være ved et sådant eftersyn, at det opdateres, hvis der er behov for en yderligere indsats - eller hvis du derimod har smerter i tænder, tandkød eller andet, som en professionel og dygtig tandlæge vil kunne hjælpe dig med.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Charlotte Trolle

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

2,7 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Kildegårds Plads

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

3,3 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlægerne i Hellerup

2900 Hellerup

0 bedømmelse(r)

3,7 km
BESTIL EN TID Tandlæge Lone Stenger

2870 Dyssegård

5 bedømmelse(r)

4,2 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Rikke Hartlev

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

4,7 km
BESTIL EN TID Lyngby Tandlægerne

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

4,9 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Bastue og Rossing

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

5,2 km
BESTIL EN TID Tandlæge Helle Brandt

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

5,3 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

5,8 km
BESTIL EN TID Tandklinikken Østerbro

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

6,1 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Annette Kamber

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

6,2 km
BESTIL EN TID Tandklinik Flot Smil

2400 København NV

9 bedømmelse(r)

6,6 km
BESTIL EN TID Tandklinik NV

2400 København NV

5 bedømmelse(r)

6,6 km
BESTIL EN TID Tandlæge Nagham M. Zwain

2200 København N

16 bedømmelse(r)

7 km
BESTIL EN TID Tandlæge Susanne Ekelund

2850 Nærum

0 bedømmelse(r)

7,2 km
Hvis du er bosat i Charlottenlund, så er det naturligvis også relevant at finde en dygtig tandlæge Charlottenlund, så du ikke er nødsaget til at skulle køre land og rige rundt, hvis du skal have tjekket dine tænder. Det forholder sig dog således, at der findes mange professionelle tandlæger i Charlottenlund, hvorfor det kan virke som en vanskelig opgave at skulle vælge blandt de mange muligheder - uanset om der er tale om et årligt eftersyn eller en decideret behandling el. operation.

Hvad skal vægtes højest, når jeg vælger tandlæge?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mange relevante faktorer, der skal tages op til overvejelse, hvis du står overfor, at skulle vælge din kommende tandlæge. Det er dog særdeles relevant, at du sørger for, at det er velovervejet, hvorvidt der er tale om en enkeltstående behandling eller du derimod ønsker at etablere et længerevarende forhold til den pågældende tandlæge fra eller ved Charlottenlund. Det er naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en tandlæge, der er veluddannet, dygtig til sit fag og arbejder med en professionalitet. Dertil er det også relevant, at der udelukkende bruges tidssvarende materialer og udstyr til både eftersyn og behandlinger. Ydermere, så er det naturligvis også relevant, at der er tale om en tandlæge, du føler dig godt tilpas hos, så du ikke skal frygte at besøge tandlægen.

En god tandlæge behøver ikke at være dyr

Der er - desværre - mange danskere, der er af den opfattelse, at en god tandlæge oftest også ender med at koste en større sum penge. Faktum er dog, at der sagtens kan finde en professionel tandlæge i Charlottenlund, der kan hjælpe med enten din behandling eller dit eftersyn til en fordelagtig pris. Det er dog vigtigt, at du sikrer dig, at dine tænder (og resten af munden) udelukkende overlades til en erfaren og dygtig tandlæge. Tandlæger varierer meget i forhold til prisen. Det betyder også, at det er vigtigt, at du ikke blot vælger det første og bedste alternativ. I stedet bør du sørge for at holde fokus på at sammenligne de forskellige tandlæge i og omkring Charlottenlund. På denne måde er du bedre stillet, da du kan vælge på et oplyst grundlag, hvilket også vil betyde, at du ikke ender med at foretage en forkert beslutning, fordi du ikke har undersøgt markedet.

Se nærmere på tidligere bedømmelser

Du bør til hver en tid sørge for at holde øje med tidligere bedømmelser af de forskellige tandlæger. Hvad tidligere klienter har gjort sig af oplevelser og overvejelser, kan nemt hjælpe dig i retning af den bedste tandlæge i Charlottenlund for dit vedkommende. Hvis du leder efter et sted med bedømmelser af tandlæger i og omkring Charlottenlund, så vil du med fordel kun benytte dig af Tandbud.dk til dette formål. Du kan nemt læse en række bedømmelser af tandlæger fra Charlottenlund her på siden. Det er vigtigt, at du sørger for at vælge med den største omhu, så du dermed er garanteret, at du ender med at foretage et valg, du kan være glad for. Både i forhold til det professionelle og praktiske aspekt, men i lige så høj i forhold til, at du kommer til at føle dig godt tilpas.

Kort over Charlottenlund.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik