Tandlæger i Dragør

Hvis du leder efter en ny tandlæge, så er du med stor sandsynlighed klar over, at der findes et væld af forskellige tandlæger i Dragør, du kan vælge mellem. Det er dog vigtigt, at du ikke lader det store udvalg af tandlæger overrumple dig. Hvad du derimod bør gøre er, at give dig god tid til at danne dig et overblik over dine muligheder, så du med den største omhu og i ro og mag kan vælge den helt rette tandlæge Dragør for dit vedkommende.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Tand Danmark Amager

2300 København S

0 bedømmelse(r)

6,6 km
BESTIL EN TID dinTandlæge - Tandlægerne No. 68

2300 København S

0 bedømmelse(r)

8,3 km
BESTIL EN TID TandKlinikken Vesterbro

1620 København V

2 bedømmelse(r)

10,7 km
BESTIL EN TID Enghave Tandklinik

1674 København V

5 bedømmelse(r)

10,8 km
BESTIL EN TID Tandlæge Bloch

1302 København K

13 bedømmelse(r)

10,9 km
BESTIL EN TID Imperial tandklinik

1606 København V

0 bedømmelse(r)

10,9 km
BESTIL EN TID Tandklinik KK

1453 København K

0 bedømmelse(r)

11 km
BESTIL EN TID Tandlæge Anette S. Svendsen

1620 København V

21 bedømmelse(r)

11,2 km
BESTIL EN TID Tandlæge Kristian Gauhl Bentsen

1850 Frederiksberg C

8 bedømmelse(r)

11,4 km
BESTIL EN TID Sanadent Tandlægerne

1877 Frederiksberg C

11 bedømmelse(r)

11,7 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Charlotte Heide

2650 Hvidovre

0 bedømmelse(r)

12 km
BESTIL EN TID Valby Tandplejeklinik

2500 Valby

0 bedømmelse(r)

12,1 km
BESTIL EN TID Tand Danmark Frederiksberg

2000 Frederiksberg

30 bedømmelse(r)

12,4 km
BESTIL EN TID Tandlæge Flemming Christensen

2650 Hvidovre

0 bedømmelse(r)

12,5 km
BESTIL EN TID Tandklinikken Østerbro

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

12,9 km
En tandlæge skal ikke blot sikre, at hans eller hendes arbejde udføres på korrekt vis. En tandlæge skal også sørge for, at deres klient føler sig komfortabel i tandlægestolen. Derfor er det også noget, du selv skal sikre dig, at du har fokus på, når du selv skal vælge en ny tandlæge Dragør. Det skal ikke være negativt ladet for dig, at skulle besøge din tandlæge. Der er dog også mange andre faktorer, der skal tages op til overvejelse, hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Dette bør være i fokus, når du skal vælge tandlæge

Hvis du skal vælge en ny tandlæge, hvad end der er tale om en enkeltstående behandling eller det derimod er din hensigt, at det skal være din faste tandlæge, så er der mange faktorer, der skal tages op til overvejelse. Der findes mange tandlæger i Dragør, hvorfor der selvfølgelig er minimum én af disse, der tiltaler dig. Du skal blandt andet sikre dig, at der er tale om en både dygtig og professionel tandlæge. Det er dog ikke kun tandlægens kompetencer og erfaring, der bør være i højsædet. Det er ligeledes også vigtigt, at der udelukkende bruges tidssvarende materialer og udstyr i forbindelse med behandlingerne. Det er med til at sikre, at du er i gode hænder - og det er selvfølgelig også noget, du selv skal føle. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas hos tandlægen, så det ikke er problematisk for dig at skulle besøge den pågældende tandlæge.

Koster en god tandlæge mange penge?

Der har altid været en udbredt forestilling om, at det er dyrt at gå til tandlægen. Faktum er dog, at det ikke forholder sig således. Der er alskens mulighed for at finde en dygtig og professionel tandlæge, hvis ydelser befinder sig på et sobert prisniveau. Det er ensbetydende med, at det ikke er definitivt, at det er en dyr fornøjelse, at skulle besøge en tandlæge Dragør - uanset hvad du skal have assistance til. Det skal dog understreges, at de mange tandlæger i og omkring Dragør selvfølgelig også befinder sig i forskellige prislejer. Nogle tandlæger vil derfor være dyrere end andre, hvilket blot understreger vigtigheden af, at du vælger din kommende tandlæge med omhu. Det skal dog ligeledes gøres klart, at det økonomiske aspekt dog ikke bør have for meget fokus. I stedet skal fokus være på, at finde en professionel tandlæge, der kan varetage din opgave.

Hvad siger andre klienter om tandlægen?

Skal du finde en ny tandlæge, så bør du fokusere på at finde en tandlæge, der har fået gode tilbagemeldelser og bedømmelser fra nuværende og tidligere klienter. Hos Tandbud.dk finder du bedømmelser af op til flere af de tandlæger, der er repræsenteret i og omkring Dragør. Derfor kan du med fordel benytte dig af disse bedømmelser til at danne dig et overblik over de forskellige muligheder i Dragør og omegn. Det er vigtigt, at du vælger din kommende tandlæge Dragør med omhu. Der er mange tandlæger, så derfor er det en god idé, at du bruger de forskellige anmeldelser til at finde ud af, hvilken tandlæge, der er den rette for dit vedkommende.

Kort over Dragør.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik