Tandlæger i Frederiksberg

Er du på udkig efter en kompetent tandlæge i Frederiksberg, så har du mange tandlæger at vælge mellem. På denne side hjælper vi dig med at finde en god tandlæge i Frederiksberg og omegn. Dermed kan du skabe dig et overblik over de bedste tandlæger i nærheden af dig.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Valby Tandplejeklinik

2500 Valby

0 bedømmelse(r)

1,4 km
BESTIL EN TID Tand Danmark Frederiksberg

2000 Frederiksberg

30 bedømmelse(r)

1,4 km
BESTIL EN TID Sanadent Tandlægerne

1877 Frederiksberg C

11 bedømmelse(r)

1,9 km
BESTIL EN TID Tandlæge Anette S. Svendsen

1620 København V

21 bedømmelse(r)

1,9 km
BESTIL EN TID Tandlæge Kristian Gauhl Bentsen

1850 Frederiksberg C

8 bedømmelse(r)

2,1 km
BESTIL EN TID Enghave Tandklinik

1674 København V

5 bedømmelse(r)

2,3 km
BESTIL EN TID Tandlæge Nagham M. Zwain

2200 København N

16 bedømmelse(r)

3 km
BESTIL EN TID Imperial tandklinik

1606 København V

0 bedømmelse(r)

3 km
BESTIL EN TID TandKlinikken Vesterbro

1620 København V

2 bedømmelse(r)

3 km
BESTIL EN TID Tandklinik Flot Smil

2400 København NV

9 bedømmelse(r)

3,2 km
BESTIL EN TID Tandklinik NV

2400 København NV

5 bedømmelse(r)

3,2 km
BESTIL EN TID Tandklinik KK

1453 København K

0 bedømmelse(r)

3,5 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

4 km
BESTIL EN TID Tandlæge Flemming Christensen

2650 Hvidovre

0 bedømmelse(r)

4,5 km
BESTIL EN TID Tandlæge Bloch

1302 København K

13 bedømmelse(r)

4,7 km

Sådan finder du den bedste tandlæge Frederiksberg

Er du ikke tilfreds med din nuværende tandlæge, så kan du hurtigt og nemt finde en ny tandlæge. Det er ganske problemfrit at skifte tandlæge, og du behøves ikke komme med en lang redegørelse for, hvorfor du ønsker at skifte din nuværende tandlæge ud. De primære fordele ved at skifte tandlæge er, at man kan spare penge, ligesom man muligvis kan opnå en bedre service. Det kan dog også være relevant at skifte tandlæge, hvis man ønsker at forkorte afstanden til sin tandlæge.

I vores oversigt over tandlæger i Frederiksberg og København, har vi bl.a. fokus på bedømmelser og afstand. Bedømmelserne tager udgangspunkt i tidligere og nuværende klienters bedømmelser af de enkelte tandlæger. Afstanden tager udgangspunkt i, hvor langt tandlægen befinder sig fra Frederiksberg.

Hvis du finder en tandlæge, som vil være relevant for dig, kan du klikke dig videre ind på deres virksomhedsprofil, hvor du kan læse mere om klinikken. Her bliver du først og fremmest præsenteret for klinkejer, adresse og etableringsår. Du kan naturligvis også læse alt om personale, kompetencer, service og åbningstider. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle tandlæger, hvor samtlige oplysninger fremgår på siden. Under virksomhedsprofilen kan du også læse kundebedømmelser, såfremt der er tilføjet bedømmelser af tandlægen. Det er ikke nødvendigvis alle tandlæger, som har modtaget bedømmelser. Du har naturligvis også mulighed for at tilføje din bedømmelse af en eller flere tandlæger i Frederiksberg.

Indhent tilbud på tandbehandlinger fra tandlæger i Frederiksberg

Står du i en situation, hvor du skal have foretaget en tandbehandling inden for den nærmeste fremtid, så kan du med fordel indhente en række tilbud på behandlingen. Det kan ske igennem Tandbud.dk, hvor vi sørger for, at du får tilsendt 3 skarpe tilbud. Du modtager naturligvis udelukkende tilbud fra tandlæger, som befinder sig i nærheden af din bopæl. Det er både gratis og uforpligtende at indhente tilbud på tandbehandlinger. Når du modtager de 3 tilbud, kan du vælge det bedste og billigste tilbud. Du kan også fravælge samtlige tilbud, hvis du ønsker at søge om alternative tilbud fra tandlæger i Frederiksberg.

Du kan spare både tid og penge ved at bruge vores service. Du behøves ikke bruge tid på manualt at kontakte hver enkelt tandlæge i Frederiksberg. Den del tager vi os af, så du blot skal indtaste den ønskede tandbehandling og dine kontaktoplysninger.

Konkurrencen i branchen er stor, så du kan altid forvente at modtage fordelagtige tilbud på tandbehandlinger. Det er almindeligt, at brugere af vores formidlingstjeneste sparer op til 500-4000 kr. på en behandling. Der er ligeledes eksempler på klienter, som har sparet op til 10.000 kr. Det kan du også gøre, hvis du søger om 3 tilbud på din kommende tandbehandling.

Hvis du anmoder om 3 tilbud, øger du dine muligheder for at opnå den laveste mulige pris på din kommende tandbehandling. Dermed slipper du for at betale mere end højst nødvendigt for at få foretaget den nødvendige behandling af en tandlæge i Frederiksberg.

Selvom du for år tilbage har valgt én tandlæge, så er der ingen der tvinger dig til at fortsætte som klient hos den pågældende tandlæge. Priser på tandbehandlinger kan variere fra tandlæge til tandlæge. Den billigste tandlæge kan derfor skifte, alt efter hvilken tandbehandling du skal have foretaget. Derfor kan det anbefales at anmode om tilbud hver gang, du har behov for en ny tandbehandling. Der vil være mulighed for at spare mange penge, som du kan bruge til mere interessant ting end tandlægeregninger.

Du kan med fordel kigge nærmere på vores oversigt over tandlæger eller læse på Frederiksberg Kommunes hjemmeside omkring tandplejen, hvor du får en god fornemmelse af dine muligheder. Du kan booke en undersøgelse med det samme eller anmode om tilbud fra flere forskellige tandlæger. Tandlægerne er opmærksomme på, at du modtager tilbud fra flere forskellige klinikker. Derfor vil de være tilbøjelige til at tilbyde dig en mere fordelagtig pris.

Vi håber, at du finder en tandlæge i Frederiksberg, som kan imødekomme dine krav og behov.


Kort over Frederiksberg.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik