Tandlæger i Glostrup

Valget er en tandlæge er ikke altid nemt. Det er dog ikke ensbetydende med, at du bør forhaste processen og blot vælge den første og bedste løsning. Det er vigtigt, at du har fokus på at vælge en tandlæge, du føler dig sikker på og som du roligt kan overlade dine tænder til. Heldigvis forholder det sig således, at der findes en lang række forskellige tandlæger i Glostrup, hvorfor du med garanti også kan finde en tandlæge, der tiltaler dig.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Glostrup Tandlæge

2600 Glostrup

0 bedømmelse(r)

1,9 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Herlev Tandpunkt

2730 Herlev

0 bedømmelse(r)

4,9 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Christina og Jan Prener

2730 Herlev

19 bedømmelse(r)

5,1 km
BESTIL EN TID Tandlæge Flemming Christensen

2650 Hvidovre

0 bedømmelse(r)

6,1 km
BESTIL EN TID Tandlægehuset Linde Allé

2750 Ballerup

0 bedømmelse(r)

6,3 km
BESTIL EN TID Valby Tandplejeklinik

2500 Valby

0 bedømmelse(r)

6,5 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE Vallensbæk

2665 Vallensbæk Strand

0 bedømmelse(r)

6,7 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Charlotte Heide

2650 Hvidovre

0 bedømmelse(r)

7,2 km
BESTIL EN TID Tandklinik Flot Smil

2400 København NV

9 bedømmelse(r)

7,5 km
BESTIL EN TID Tandklinik NV

2400 København NV

5 bedømmelse(r)

7,5 km
BESTIL EN TID Tand Danmark Frederiksberg

2000 Frederiksberg

30 bedømmelse(r)

7,6 km
BESTIL EN TID dinTandlæge Taastrup

2630 Taastrup

0 bedømmelse(r)

7,8 km
BESTIL EN TID Sanadent Tandlægerne

1877 Frederiksberg C

11 bedømmelse(r)

8,2 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

8,2 km
BESTIL EN TID Tandlæge Anette S. Svendsen

1620 København V

21 bedømmelse(r)

8,2 km
Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der har fokus på at vælge en professionel tandlæge, der har et godt renomme og er kendt for at udføre sit arbejde til perfektion. Det er naturligvis fuldt forståeligt, da det også er et særdeles vigtigt aspekt. Hvad der dog er mindst lige så vigtigt er, at der er tale om en tandlæge, som du føler dig godt tilpas med, da det er en tillidssag og det skal selvfølgelig være behageligt for dig, at kunne gå til tandlæge.

Hvilke faktorer bør prioriteres, når jeg vælger tandlæge?

Står du overfor at skulle vælge en ny tandlæge, så er der mange faktorer, der skal prioriteres. Der er selvfølgelig nogle, der skal vægtes højere end andre, da nogle aspekter har større indflydelse på, om du foretager et godt eller dårligt valg. Det er bl.a. uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge en tandlæge, der er professionel i forhold til alt hvad, han eller hun foretager sig. Det kan dertil også være en god idé, at du tager en uforpligtende samtale med en udvalgt tandlæge Glostrup, inden du beslutter dig helt. Ved at have en sådan samtale, så kan du mærke, hvorvidt du føler dig komfortabel med vedkommende. Samtidig er det dog også vigtigt, at du sørger for, at der udelukkende bruges tidssvarende materialer og udstyr.

Mange tror, at en god tandlæge er dyr

Der er - desværre - rigtig mange danskere, der tror, at en god tandlæge også er dyr. Sådan forholder det sig dog ikke, da det bestemt er muligt for dig at finde en god tandlæge, der ligeledes også er til at betale for. Uanset om du leder efter en tandlæge Glostrup, der kan hjælpe dig med en enkeltstående behandling eller du derimod har et ønske om, at kunne finde en tandlæge til et længerevarende forhold, så er det muligt uden, at prisen bliver for høj. Du skal dog være opmærksom på, at de mange tandlæger i Glostrup varierer meget i forhold til prisen. Det er ensbetydende med, at der også vil være tandlæger i og omkring Glostrup, hvis prisleje viser sig at være højere end du er villig til at betale. Det betyder dog blot, at du afholde dig fra at vælge én af disse tandlæger, hvad end det er planen, at det skal være et længerevarende forhold eller ej.

Hvad siger tidligere kunder?

Hvis du skal vælge en ny tandlæge Glostrup, så er det selvfølgelig en rigtig god idé, at du sørger for at finde en række tilbagemeldelser fra forhenværende eller nuværende kunder hos de forskellige tandlæger. Den bedste måde at danne sig et billede af, hvordan en bestemt tandlæge behandler dine kunde, hvordan vedkommendes kompetencer er og meget andet. Derfor er det bestemt også et punkt, du ikke bør vælge at springe over. Du har rig mulighed for at læse anmeldelser af en lang række tandlæger fra Glostrup og omegn her på Tandbud.dk. Disse bedømmelser giver dig selvfølgelig et godt overblik over, hvilke tandlæger, der bør være i dit søgelys og hvilke tandlæger, der derimod ikke har din interesse. Derfor vil disse bedømmelse i sidste ende kunne være med til at finde din kommende tandlæge Glostrup.

Kort over Glostrup.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik