Tandlæger i Herlev

Her ser du en liste over de bedste tandlæger i Herlev.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Herlev Tandpunkt

2730 Herlev

0 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Christina og Jan Prener

2730 Herlev

19 bedømmelse(r)

1 km
BESTIL EN TID Tandlægehuset Linde Allé

2750 Ballerup

0 bedømmelse(r)

4 km
BESTIL EN TID Tandlæge Lone Stenger

2870 Dyssegård

5 bedømmelse(r)

6,1 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Rikke Hartlev

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

6,6 km
BESTIL EN TID Lyngby Tandlægerne

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

6,6 km
BESTIL EN TID Tandlæge Jørgen Crilles Petersen

3500 Værløse

0 bedømmelse(r)

6,7 km
BESTIL EN TID Tandklinik Flot Smil

2400 København NV

9 bedømmelse(r)

6,7 km
BESTIL EN TID Tandklinik NV

2400 København NV

5 bedømmelse(r)

6,7 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

7 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Kildegårds Plads

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

7,1 km
BESTIL EN TID Glostrup Tandlæge

2600 Glostrup

0 bedømmelse(r)

7,3 km
BESTIL EN TID Måløv Tandklinik

2760 Måløv

0 bedømmelse(r)

7,3 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Charlotte Trolle

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

7,4 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlægerne i Hellerup

2900 Hellerup

0 bedømmelse(r)

7,8 km

På udkig efter en tandlæge i Herlev?

Er du på udkig efter en ny tandlæge i Herlev, så har du mange muligheder. Hos Tandbud.dk vil vi gerne være behjælpelige, når du skal finde den billigste tandlæge i Herlev. Følger du få simple trin, kan du hurtigt og nemt finde frem til de bedste tandlæge i Herlev.

Tandlæge Herlev - Skab dig et overblik over dine muligheder

Skal du finde en god og billig tandlæge i Herlev og omegn, så bør du først og fremmest skabe dig et overblik over de tilstedeværende muligheder. I vores store oversigt bliver du introduceret for, hvilke tandlæger der befinder sig i Herlev og nærliggende byer. Selvom du har været bosat i Herlev i mange år, så kender du ikke nødvendigvis til alle de tandlæger, som befinder sig i byen. Tandlæger er ikke kendt for at være særligt online, hvilket kan gøre det kompliceret at finde frem til, hvilke tandlæger der befinder sig i byen. Netop derfor har vi indsamlet information om nogle af de lokale tandlæger med højeste popularitet i Herlev.

I vores oversigt bliver du introduceret for de vigtigste facts om de enkelte tandlæger i Herlev. Følgende faktorer fremgår under hver enkelt klinik:

 • Tandlæge (navn)

 • Adresse

 • Afstand

 • Bedømmelse

 • Kontakt til tandlæge


 • På baggrund af overstående faktorer kan du blive klogere på de enkelte tandlæger i Herlev. Skal du skifte tandlæge, så vil det være fordelagtigt at tage udgangspunkt i tidligere kundeanmeldelser. Såfremt der er indsendt kundeanmeldelser fra tidligere kunder / patienter, vil det fremgå i oversigten. Du har ligeledes mulighed for at indsende en bedømmelse, hvis du har erfaring med nogle af tandlægerne i vores oversigt.

  Det er nemt og hurtig at skifte tandlæge, hvis du har fundet en tandlæge i Herlev, som du ønsker at anvende fremover. Du trykker på blot på knappen "Skift til tandlæge", hvor du herefter skal indtaste de mest basale oplysninger om dig og din tidligere tandlæge.

  Rikke fandt en bedre og billigere tandlæge i Herlev

  Takket være vores store oversigt over tandlæger i Herlev, lykkedes det Rikke at finde en bedre og billigere tandlæge på ganske få minutter. Rikke havde et inderligt ønske om at finde en alternativ tandlæge i Herlev, da hun synes, at hendes tandlægeregninger var alt for høje. I forbindelse med at Rikke skulle have en ny krone, valgte hun at benytte sig af vores service. Hun havde på forhånd indhentet et tilbud fra sin egen tandlæge, men den pris mente hun var alt for høj. Rikke valgte derfor at indhente 3 tilbud fra tandlæger i Herlev, hvilket sparede hende for mange tusinde kroner.

  Er du bosat i Herlev, og vil du gerne spare penge på dine fremtidige tandlægebesøg, så er det måske nu, at du skal skifte tandlæge. Det er både nemt og omkostningsfrit at skifte tandlæge, hvis du ønsker det. Ikke desto mindre vil det være en særdeles god idé at undersøge markedet for tandlæger i Herlev. Der er ofte mulighed for at spare mange penge, som du helt sikkert vil kunne bruge på sjovere formål.

  I dag er det muligt at sammenligne tandlæger på kryds og tværs, hvilket er en stor fordel, når du skal finde en ny tandlæge i Herlev. Processen med at skifte tandlæge foregår nemt og smertefrit, og du skal ikke foretage dig yderligere end at indtaste få oplysninger.

  Vi hjælper dig igennem hele processen, så du er sikker på at vælge den bedste og billigste tandlæge i Herlev.

  Kort over Herlev.

  Dental House

  Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


  CO2 neutralt website Zeptor

  Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.  89 87 85 65


  info@tandbud.dk

  Skriv til os døgnet rundt.


  Er du tandlæge?

  Få nye, faste patienter i dit nærområde.


  Tilmeld din klinik