Tandlæger i Holte

Holte er den nordligste bydel, der er en del af Storkøbenhavn. I byen finder du en række forskellige tandlæger. Det betyder også, at det kan være vanskeligt at skulle vælge den rette tandlæge. Det er dog vigtigt, at du har fokus på at vælge en god tandlæge, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Det er essentielt, at du ikke forhaster processen, da du bør fokusere på at vælge med omhu, så du er garanteret et fornuftigt valg.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Tandlæge Susanne Ekelund

2850 Nærum

0 bedømmelse(r)

3,4 km
BESTIL EN TID Tandlæge Helle Brandt

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

4,5 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Bastue og Rossing

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

5,4 km
BESTIL EN TID Lyngby Tandlægerne

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

5,6 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Rikke Hartlev

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

5,8 km
BESTIL EN TID Tandlæge Jørgen Crilles Petersen

3500 Værløse

0 bedømmelse(r)

7,2 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Charlotte Trolle

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

8,9 km
BESTIL EN TID Tandlæge Lone Stenger

2870 Dyssegård

5 bedømmelse(r)

9,3 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Kildegårds Plads

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

9,7 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Christina og Jan Prener

2730 Herlev

19 bedømmelse(r)

10,4 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Herlev Tandpunkt

2730 Herlev

0 bedømmelse(r)

10,6 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlægerne i Hellerup

2900 Hellerup

0 bedømmelse(r)

11 km
BESTIL EN TID Tandlægehuset Linde Allé

2750 Ballerup

0 bedømmelse(r)

11,8 km
BESTIL EN TID Måløv Tandklinik

2760 Måløv

0 bedømmelse(r)

12,2 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

12,3 km
Står du overfor, at skulle vælge en ny tandlæge Holte, så står du også overfor et bredt spektrum af muligheder. Det har både en positiv side, da det er med til at sikre, at alle og enhver kan finde den rette tandlæge, men det betyder dog også, at det kan være vanskeligt og tidskrævende at nå i mål. Hvis blot dit fokus lyder på, at finde den rette tandlæge blandt de forskellige tandlæger i Holte, så er du også garanteret et optimalt valg.

Disse parametre er essentielle, når du vælger tandlæge

Hvis du skal finde en ny tandlæge, så skal du være opmærksom på, at der er mange parametre, der skal tages op til overvejelse. Du skal blandt andet sikre dig, at der er tale om en tandlæge, der ikke blot kan bryste sig af, at gå professionelt til værks, men samtidig også være dygtig til sit arbejde. Din kommende tandlæge bør have både kompetencer og erfaring, der er i højsædet, da det giver dig en højere grad af sikkerhed for et optimalt resultat. Hvad der dog også er vitalt for valget af den rette tandlæge er, at du kan føle dig godt tilpas hos den respektive tandlæge. Det skal være en rolig og komfortabel oplevelse for dig, når du besøger tandlægen, hvorfor det er vigtigt, at det er noget, der har dit fokus. Dertil skal du naturligvis også sikre dig, at den valgte tandlæge Holte udelukkende benytter sig af materialer såvel som udstyr, der er tidssvarende og af absolut bedste kvalitet.

Hvor meget koster en god tandlæge?

Der er mange tandlæger i Holte. Disse tandlæger varierer på baggrund af en lang række parametre. Det er også ensbetydende med, at det kan være vanskeligt at danne dig et overblik over, hvad en god tandlæge koster. Mange danskere er af den opfattelse, at et visit hos tandlægen er en bekostelig affære, men det er bestemt muligt at finde en dygtig tandlæge Holte, der også er til at betale. I denne forbindelse skal det dog understreges, at en god tandlæge ikke nødvendigvis er dyr. Der findes et bredt spektrum af professionelle tandlæger i Holte, der er i stand til at varetage dine behandlinger til overskuelige priser. Desuden bør det også understreges, at det økonomiske aspekt ikke bør være det mest afgørende, når du står overfor at skulle vælge en tandlæge - de førnævnte aspekter bør have den primære del af dit fokus.

Find anmeldelser af tandlæger i Holte

Leder du efter din kommende tandlæge, så bør du naturligvis finde relevante bedømmelser af tandlæger, der har til huse i enten Holte eller i omegn. Ved at læse anmeldelser fra nuværende eller forhenværende klienter, så har du rig mulighed for at danne dig et godt billede af den pågældende tandlæge. Du har rig mulighed for at finde anmeldelser af tandlæger i Holte her på Tandbud.dk. Det er essentielt, at du vælger din kommende tandlæge med største omhu. På denne måde har du bedre forudsætninger for at finde en tandlæge, der harmonerer med dine krav og ønsker. Der er - som tidligere nævnt - mange tandlæger med beliggenhed i Holte, hvorfor du med garanti også kan finde en god tandlæge for dit vedkommende.

Kort over Holte.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik