Tandlæger i København

Her ser du en liste over de bedste tandlæger i København.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Tandklinik KK

1453 København K

0 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID Imperial tandklinik

1606 København V

0 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID TandKlinikken Vesterbro

1620 København V

2 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID Tandlæge Kristian Gauhl Bentsen

1850 Frederiksberg C

8 bedømmelse(r)

1,3 km
BESTIL EN TID Tandlæge Bloch

1302 København K

13 bedømmelse(r)

1,5 km
BESTIL EN TID Sanadent Tandlægerne

1877 Frederiksberg C

11 bedømmelse(r)

1,6 km
BESTIL EN TID Tandlæge Anette S. Svendsen

1620 København V

21 bedømmelse(r)

1,7 km
BESTIL EN TID Enghave Tandklinik

1674 København V

5 bedømmelse(r)

1,9 km
BESTIL EN TID Tand Danmark Frederiksberg

2000 Frederiksberg

30 bedømmelse(r)

2,2 km
BESTIL EN TID Tandlæge Nagham M. Zwain

2200 København N

16 bedømmelse(r)

2,6 km
BESTIL EN TID dinTandlæge - Tandlægerne No. 68

2300 København S

0 bedømmelse(r)

2,7 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Annette Kamber

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

2,8 km
BESTIL EN TID Tandklinikken Østerbro

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

2,9 km
BESTIL EN TID Valby Tandplejeklinik

2500 Valby

0 bedømmelse(r)

3,8 km
BESTIL EN TID Tand Danmark Amager

2300 København S

0 bedømmelse(r)

4,2 km
Tandbud.dk er skabt til dig der leder efter en tandlæge i København

Tandbud.dk er skabt til dig, som leder efter en tandlæge i København. Hos Tandbud.dk kan du finde den bedste tandlæge i København. Der kan være mange årsager til at du leder efter en ny tandlæge, som eksempel kan det skyldes, at du er utilfreds med din gamle tandlæge, eller blot ønsker at finde en ny tandlæge. Du kan nemt finde en tandlæge i København. Ovenover finder du en liste over dygtige og troværdige tandlæger i København.


Billig tandlæge i København

Den store fordel ved at finde en ny tandlæge gennem Tandbud er, at du kan finde en billig tandlæge, samtidig med at kvaliteten er i orden. Der findes mange tandlæger i København, det betyder, at der er øget konkurrence dermed betyder det for dig, som patient, at du kan spare en masse penge, når du skal vælge en tandlæge fra København. Det er vigtigt at huske, at hvis du ønsker en forundersøgelse, så er prisen den samme hos alle tandlæger i København eller for den sags skyld prisen er den samme overalt i Danmark, da prisen på en undersøgelse er sat af staten.


Tandbehandlinger i København

Der findes tusindvis af tandlæger i København, hvorfor det er muligt at få foretaget alle slags behandlinger. Det betyder også, at prisen kan variere meget alt efter hvilken behandling du skal have foretaget. Du kan benytte dig af vores prisberegner længere nede, så kan du se, hvor meget du kan spare på netop din behandling.


Bedømmelser af tandlæger i København

Det er ikke kun pris du skal kigge efter når du skal vælge en ny tandlæge i København. En anden vigtig faktor, du skal tænke over, når du skal vælge en ny tandlæge i København er at læse, hvilke bedømmelser en tandlæge har fået. Derfor er det ikke nok med at finde en billig tandlæge, da kvaliteten af behandlingen kan være ringere end en klinik der er lidt dyrere - derfor er det vigtigt, at du kigger på tandlægernes bedømmelser, når du skal have foretaget en behandling.


Find din ideelle tandlæge i København

Du kan nemt og hurtigt finde din ideelle tandlæge i København, hvis du er bosiddende i den danske hovedstad. Du vil straks indse, at listen over københavnske tandlæger er meget lang, hvorfor du skal gøre dig umage, hvis det skal lykkedes dig at finde din ideelle tandlæge. København er et stort geografisk område, så du kan gøre klogt i at specificere din søgen. Foretrækker du, at din kommende tandlæge har klinik i nærheden af din bopæl, så kan du lede efter en tandlæge i dit postnummer. I vores oversigt kan du blive klogere på, hvor langt der er til din nærmeste tandlæge i København. Er afstanden den vigtigste faktor for dig, så kan du hurtigt finde den tandlæge, der befinder sig tættest på dit hjem. De fleste tandlæger har valgt at etablere sig i et område, som du let kan komme til med offentlig transport, bil eller en helt tredje løsning.


Bestil tid hos en lokal tandlæge i København

Skal du have foretaget et tandeftersyn eller en tandbehandling, så kan du bestille tid hos en lokal tandlæge i København. Du behøver ikke at besøge en ekstern hjemmeside, da tidsbestilling sker via vores hjemmeside. Lykkedes det dig at finde den rigtige tandlæge, kan du bestille tid, så du kan komme dine tandproblemer til livs. Selvom de københavnske tandlæger generelt er travlt beskæftigede, så kan du med høj sandsynlighed få en tid i den nærmeste fremtid. Udfylder du vores formular angående tidsbestilling, vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Således skal du ikke gå rundt med smerter og bekymringer i længere tid end højst nødvendigt.


Læs alt om de førende tandlæger i København

Tandbud.dk er stedet, hvor du kan læse alt om de førende tandlæger i København. Vi har indsamlet en masse relevante informationer om lokale tandlæger, som vil sætte en ære i at behandle dig. I oversigten finder du nogle af de nærmeste tandlæger i København og dertilhørende informationer. Læser du om nogle af de mange tandlæger, så vil du kunne finde svar på, hvilken tandlæge der er den rette for dig. Valg af tandlæge er ikke bindende, så du kan sagtens skifte tandlæge igen på et senere tidspunkt, hvis du ønsker det. Du har altid mulighed for at indhente tilbud på tandeftersyn og tandbehandlinger fra tandlæger i København. Det kan du gøre ganske uforpligtende, hvis du vil finde den bedste tandlæge og samtidig ønsker at skåne din pengepung.


Nu er du klar, til at finde en tandlæge i København

Nu, hvor du har fundet ud af, hvad du skal se efter, når du leder efter en tandlæge i København, så er det bare med at gå igang med at finde tandlægen.


Kort over København.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik