Tandlæger i Nørrebro

Søger du en ny tandlæge i Nørrebro, så er du havnet på den rigtige side. Hos Tandbud.dk vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at finde en ny tandlæge i Nørrebro. Vi guider dig til at finde en ny tandlæge, hvor du både kan spare tid, penge og besvær.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Tandlæge Nagham M. Zwain

2200 København N

16 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Annette Kamber

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

1,4 km
BESTIL EN TID Tandklinikken Østerbro

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

1,7 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

1,9 km
BESTIL EN TID Tandklinik Flot Smil

2400 København NV

9 bedømmelse(r)

2 km
BESTIL EN TID Tandklinik NV

2400 København NV

5 bedømmelse(r)

2 km
BESTIL EN TID Tand Danmark Frederiksberg

2000 Frederiksberg

30 bedømmelse(r)

2,4 km
BESTIL EN TID Tandklinik KK

1453 København K

0 bedømmelse(r)

2,4 km
BESTIL EN TID Sanadent Tandlægerne

1877 Frederiksberg C

11 bedømmelse(r)

2,6 km
BESTIL EN TID Imperial tandklinik

1606 København V

0 bedømmelse(r)

2,6 km
BESTIL EN TID Tandlæge Kristian Gauhl Bentsen

1850 Frederiksberg C

8 bedømmelse(r)

2,7 km
BESTIL EN TID Tandlæge Bloch

1302 København K

13 bedømmelse(r)

2,7 km
BESTIL EN TID TandKlinikken Vesterbro

1620 København V

2 bedømmelse(r)

2,9 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlægerne i Hellerup

2900 Hellerup

0 bedømmelse(r)

3,1 km
BESTIL EN TID Tandlæge Anette S. Svendsen

1620 København V

21 bedømmelse(r)

3,2 km

Tandlæge Nørrebro - Find den bedste tandlæge

Når du skal finde den bedste tandlæge i Nørrebro, behøves du ikke bruge evigheder på at bladre i telefonbøger eller søge på nettet. Du kan nøjes med at rette dit blik imod vores store oversigt over de lokale tandlæger. I vores oversigt har vi omtalt og henvist til de mest populære tandlæger, som befinder sig i Nørrebro eller i nærliggende områder. Når du skal vælge din fremtidige tandlæge, kan du tage udgangspunkt i flere forskellige parametre. Du kan f.eks. vælge ud fra afstand, hvis det er vigtigt for dig, at tandlægen er placeret så tæt på Nørrebro som muligt. Det kan ligeledes være relevant at vælge tandlæge ud fra tidligere (og nuværende) kundebedømmelser. Vi har indsamlet en masse bedømmelser fra tidligere kunder / patienter, som fremgår i vores store oversigt over tandlæger i Nørrebro.

Tandlægerne i oversigten er listet efter, hvilke tandlæger der ligger tættest på Nørrebro. På baggrund af afstand og tidligere kundebedømmelser kan du dermed hurtigt finde frem til den rette tandlæge i nærheden af dig.

Få 3 tilbud på tandbehandling i Nørrebro

Vil du undgå at betale flere penge end højst nødvendigt for din kommende tandbehandling, så kan du med fordel undersøge markedet. Selvom tandlæger bruger mange af de samme teknikker, så kan der være stor forskel på priserne fra tandlæge til tandlæge. Man kan ikke komme udenom tandlægeregninger, men der er mulighed for at holde udgifter til tandlægebesøg nede på et minimum. Selvom du i sin tid har valgt en tandlæge i Nørrebro, så er der ingen, der tvinger dig til at fortsætte som patient hos den pågældende tandlæge. Du kan til hver en tid skifte tandlæge, hvis du har indtrykket af, at du kan opnå bedre service og / eller opnå lavere priser ved at skifte.

Indtaster du den ønskede behandling og dit postnummer nederst på denne side, vil du få et vejledende billede af, hvor meget du kan spare ved at få foretaget din behandling i Nørrebro.

Har du fundet en tandlæge i Nørrebro, som du ønsker at benytte dig af, så kan du booke en undersøgelse med det samme. Vi har gjort det særdeles nemt for dig at booke undersøgelser via vores website, hvor der kun er behov for at indtaste de vigtigste oplysninger. Du booker en undersøgelse ved at indtaste navn, e-mail, telefonnummer og postnummer, hvorefter du hurtigst muligt vil blive kontaktet af den pågældende tandlæge. Det er både gratis og uforpligtende at booke en undersøgelse. Når du har indsendt den ønskede booking til den pågældende tandlæge i Nørrebro, vil du inden for få hverdage modtage et tilbud på den ønskede behandling. Herfra er det op til dig at vurdere, om du ønsker at benytte dig af tilbuddet, eller om du vil søge om alternative tilbud på behandlingen hos en anden tandlæge.

Når du skal sikre dig den bedste pris på en tandbehandling, kan du med fordel ansøge om flere tilbud og efterfølgende vælge det bedste tilbud. Der er mange tandlæger, som kan give dig et rigtigt godt tilbud, hvis du søger tandlæge i Nørrebro.

Kort over Nørrebro.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik