Tandlæger i Søborg

Her ser du en liste over de bedste tandlæger i Søborg.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID Tandlæge Lone Stenger

2870 Dyssegård

5 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Kildegårds Plads

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

1,5 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Charlotte Trolle

2820 Gentofte

0 bedømmelse(r)

2 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlægerne i Hellerup

2900 Hellerup

0 bedømmelse(r)

2,3 km
BESTIL EN TID NV Tand

2400 København NV

12 bedømmelse(r)

2,9 km
BESTIL EN TID Tandklinik Flot Smil

2400 København NV

9 bedømmelse(r)

3,3 km
BESTIL EN TID Tandklinik NV

2400 København NV

5 bedømmelse(r)

3,3 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Rikke Hartlev

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

3,7 km
BESTIL EN TID Lyngby Tandlægerne

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

3,9 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Bastue og Rossing

2800 Kongens Lyngby

0 bedømmelse(r)

4,1 km
BESTIL EN TID Tandlæge Nagham M. Zwain

2200 København N

16 bedømmelse(r)

4,7 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Christina og Jan Prener

2730 Herlev

19 bedømmelse(r)

4,9 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Herlev Tandpunkt

2730 Herlev

0 bedømmelse(r)

5,2 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Annette Kamber

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

5,4 km
BESTIL EN TID Tandklinikken Østerbro

2100 København Ø

0 bedømmelse(r)

5,5 km
Leder du efter en dygtig og professionel tandlæge i Søborg, kan du med sikkerhed få glæde af vores store oversigt. Vi giver dig nemlig det komplette overblik over tandlæger i Søborg, så du ikke skal bruge tid og ressourcer på at gennemsøge markedet. Vi hjælper dig med at finde den bedste tandlæge i dit lokalområde, så du slipper for besværet.

Vælg din foretrukne tandlæge i Søborg

Skal man pege på den bedste tandlæge i Søborg, skal man være opmærksom på en række afgørende faktorer. Vi har udvalgt en række faktorer, som vi mener er de vigtigste, når man skal vælge den rette tandlæge. Det omfatter bl.a. afstand og kundebedømmelser, der kan have indflydelse på dit valg. Er du bosat i 2860 Søborg, kan du vælge mellem rigtigt mange dygtige tandlæger, der er klar til at behandle og servicere dig. Når du skal skabe dig et overblik over de forskellige tandklinikker, kan du med fordel læse tidligere kundebedømmelser. Dermed kan du danne dig et indtryk af, om tidligere kunder har været tilfredse med tandklinikkernes service. Vi opdaterer jævnligt vores oversigt med nye tandlæger i Søborg, som har tandklinik i nærheden af dig. Dermed har du rig mulighed for at vælge mellem mange forskellige tandklinikker, når du skal have udført tandundersøgelser og tandbehandlinger.

Indhent tilbud fra tandlæger i Søborg

Selvom du allerede er tilknyttet en tandlæge, er det ikke ensbetydende med, at du skal have foretaget fremtidige tandbehandlinger hos den pågældende tandlæge. Tandlægebranchen er et konkurrencepræget marked, hvor der bl.a. konkurreres på prisen. I den forbindelse kan det være fordelagtigt at indhente flere tilbud på tandbehandlinger, så man har noget konkret at sammenligne med. Du kan indhente tilbud fra tandlæger i Søborg med vores tjeneste. Du har mulighed for at anmode om tilbud på en specifik tandbehandling, hvorefter du vil få tilsendt 3 tilbud fra lokale tandlæger i Søborg. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud med vores service. Finder du en tandlæge, der er billigere end din nuværende tandlæge, står det dig frit for at skifte. Det tager kun ganske få minutter at anmode om et tilbud, der kan spare dig for rigtigt mange penge. Det er ikke usandsynligt, at du kan spare 500-4000 kr. på en tandbehandling, hvis du sammenligner priser. Vi håber, at det lykkedes dig at finde en tandlæge i Søborg, som lever op til dine behov og forventninger.

Kort over Søborg.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik