Tandlæger i Taastrup

Her ser du en liste over de bedste tandlæger i Taastrup.

Swipe for at se hele tabellen

TANDKLINIK ADRESSE BEDØMMELSER AFSTAND
BESTIL EN TID dinTandlæge Taastrup

2630 Taastrup

0 bedømmelse(r)

0.1 km
BESTIL EN TID Teamtand Greve

2670 Greve

0 bedømmelse(r)

5,6 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE Vallensbæk

2665 Vallensbæk Strand

0 bedømmelse(r)

6,1 km
BESTIL EN TID Glostrup Tandlæge

2600 Glostrup

0 bedømmelse(r)

6,7 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Greve TandlægeCenter

2670 Greve

9 bedømmelse(r)

7,1 km
BESTIL EN TID Tandlægehuset Linde Allé

2750 Ballerup

0 bedømmelse(r)

10,1 km
BESTIL EN TID Tandlæge Flemming Christensen

2650 Hvidovre

0 bedømmelse(r)

11,3 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Tandlæge Charlotte Heide

2650 Hvidovre

0 bedømmelse(r)

11,3 km
BESTIL EN TID Måløv Tandklinik

2760 Måløv

0 bedømmelse(r)

11,7 km
BESTIL EN TID dinTANDLÆGE - Herlev Tandpunkt

2730 Herlev

0 bedømmelse(r)

12,1 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Christina og Jan Prener

2730 Herlev

19 bedømmelse(r)

12,4 km
BESTIL EN TID Tandlægerne Algade 33

4000 Roskilde

0 bedømmelse(r)

13,2 km
BESTIL EN TID Valby Tandplejeklinik

2500 Valby

0 bedømmelse(r)

13,5 km
BESTIL EN TID Krebs og Kramhøft+ tandklinik

4000 Roskilde

0 bedømmelse(r)

13,6 km
BESTIL EN TID Tand Danmark Frederiksberg

2000 Frederiksberg

30 bedømmelse(r)

15,2 km

Tandlæger i Taastrup

Er du jagt efter den bedste tandlæge i Taastrup, vil vi gerne hjælpe dig godt på vej. Vi giver dig et samlet overblik over, hvilke tandklinikker der befinder sig i Taastrup eller omegn. Overvejer du at skifte tandlæge, eller søger du et godt tilbud på din tandbehandling, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Sådan finder du den rette tandlæge i Taastrup

Der er forskel på folk, og hvilke krav der bliver stillet til tandlæger. I den anledning er din udfordring at finde den tandlæge, der stemmer bedst overens med dine krav og behov. Er du bosat i Taastrup, Albertslund eller Brøndby, vil der være rigtigt mange tandklinikker nær dig. I vores oversigt over tandlæger kan du se, hvor mange valgmuligheder du rent faktisk har. Med reference til det store udbud er der ikke noget at sige til, hvis du synes, at det er svært at vælge den helt rette tandlæge. I vores oversigt lægger vi op til, at du kan finde en god tandlæge i Taastrup på baggrund af kundebedømmelser, afstand og ydelser. Skal du vurdere en tandlæges troværdighed, vil det altid være en god idé at læse tidligere kundebedømmelser. Hvis bedømmelserne overvejende er positive eller negative, kan du danne dig et indtryk ud fra det. Du er højst sandsynligt allerede tilknyttet en tandlæge i Taastrup, men det behøves ikke holde dig fra at foretage et tandlægeskift. Som dansker kan man nemlig frit vælge mellem alle tandlæger. Der kan være flere gode grunde til at skifte tandlæge, hvilket f.eks. kan hænge sammen med prisniveau, serviceniveau, afstand og meget mere.

Skift tandlæge og spar penge på tandlægebesøg i Taastrup

Føler du dig også ruineret af tandlægeregninger, er det måske på tide, at du skifter tandlæge. Skal du have udført en tandbehandling i den nærmeste fremtid, kan du med fordel undersøge dine muligheder. Har du fået afklaret, hvilken tandbehandling der skal udføres, kan du nemt og hurtigt anmode om en række uforpligtende tilbud på behandlingen. Hvis du indtaster dine adresseoplysninger, vil vi automatisk introducere dig for tandlæger i Taastrup nær din bopæl. Dermed behøves du ikke længere bruge tid og kræfter på at undersøge, hvilke tandklinikker der ligger tættest på dig. Vi har gjort det krævende arbejde for dig, så du hurtigt kan skabe dig et overblik over mulighederne. Såfremt det ønskes, kan du booke en tid på tandbehandlingen med det samme. Det bliver altså ikke meget nemmere at finde en tandlæge i Taastrup.

Kort over Taastrup.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik