Sammenlign tandlægepriser

Indhent 3 tilbud fra tandlæger nær dig og vælg det bedste.

Start her

Danmarks største tandlægeportal.

Så nemt er det, at sammenligne tandlæger og tandlægepriser

Sammenlign tandlæger i dit nærområde og vælg den bedste.

Kvalitet

Kvalitet og lave tandlægepriser er to begreber, der sagtens kan gå hånd i hånd. Vi giver dig mulighed for at blive behandlet af nogle af de dygtigste tandlæger i landet, hvor du er sikret kvalitet i særklasse. Således kan du få glæde af attraktive tandlægepriser, samtidig med at du får udført kvalitetsbehandlinger.

Spar tid og penge

Vi hjælper dig med at spare tid og penge på tandbehandlinger. Sammenlign tandlægerne på kryds og tværs og find frem til de bedste tandlægepriser på markedet. Det er nemt og hurtigt at anmode om 3 tilbud, hvor du bliver præsenteret for attraktive tandlægepriser.

Gratis

Det er naturligvis både gratis og uforpligtende at sammenligne tandlæger og tandlægepriser via vores tjeneste. Anmoder du om tilbud i dag, sørger vi for, at du får tilsendt 3 tilbud fra nærliggende tandlæger. Vi opkræver på intet tidspunkt betaling fra vores brugere.

Sammenlign tandlæger nær dig

Indtast dit postnummer og få et overblik over tandlæger nær dig.


Vi sammenlignede tandlæger og deres priser

Læs her om, hvordan andre patienter sammenlignede tandlægepriser.

image description

Olga Jensen

— 5/5

Attraktive tandlægepriser sparede mig for 800 kr.
- I forbindelse med at jeg skulle have bleget tænder, begyndte jeg at sammenligne tandlægepriser. Min egen tandlæge kom med et tilbud på 2400 kr., hvilket jeg synes var lige i overkanten. Jeg indhentede 3 tilbud via Tandbud.dk, hvor jeg fik tilbud lydende på henholdsvis 1500 kr., 1700 kr. og 2100 kr. Jeg valgte det billigste tilbud og opnåede en besparelse på 900 kr. Jeg er meget tilfreds, og jeg vil helt sikkert benytte mig af denne tjeneste en anden gang.

image description

Tine Jensen

— 5/5

Nem sammenligning af tandlægepriser
- Tandbud har sparet mig for mange tusinde kroner efterhånden, så jeg er meget taknemmelig. Det er nu tredje gang, at jeg har indhentet tilbud på tandlægepriser via Tandbud.dk, og det har endnu en gang været en succes. Personligt synes jeg, at det er meget imponerende, at man kan spare så mange penge, hvis man blot bruger 2 minutter på at indhente en række tilbud. Det er en service, jeg uden tvivl vil anbefale til mine familiemedlemmer og venner.

image description

Kim Thorborg

— 5/5

Fremragende oplevelse med Tandbud
- Da jeg modtog et tilbud fra min tandlæge på en tandregulering, fik jeg det helt dårligt. Jeg fik en pris på 25.000 kr., og det mente jeg ikke kunne være rigtigt. Jeg faldt tilfældigt over Tandbud.dk, hvor jeg hurtigt stiftede bekendtskab med, at det er ganske nemt at sammenligne tandlægepriser. Ud fra de 3 tilsendte tilbud valgte jeg ét af tilbuddene, hvor jeg fik en pris på 23.000 kr. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har sammenlignet tandlægepriser tidligere, da besparelserne kan være store.

Dental House

Hos dentalhouse.dk kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.


CO2 neutralt website Zeptor

Vi arbejder sammen med kompetente, innovative og serviceorienterede partnere for at levere den bedste løsning.89 87 85 65


info@tandbud.dk

Skriv til os døgnet rundt.


Er du tandlæge?

Få nye, faste patienter i dit nærområde.


Tilmeld din klinik